Cu un nou Mac Pro la orizont, Apple a decis că un computer la fel de sătul ca are nevoie de un afișaj la fel de sălbatic. Chiar după ce ne-a dat câteva demo-uri de la Mac Pro în acțiune la WWDC astăzi, Apple ne-a prezentat la Pro Display XDR, un ecran de retină de 6 inch cu diagonala de 32 inci, care este menit să meargă mână în mână cu sistemul de operare Apple's top-of- line desktop. Asta, desigur, înseamnă că vei plăti o mare parte din schimbare în propria persoană.
                 

Toți banii pe care îi vei cheltui pe Pro Display XDR vor primi cu siguranță o listă lungă de caracteristici. În plus față de rezoluția de 6016 x 3384 pixeli, acest LCD de 32 inci este capabil să producă o luminozitate persistentă de 1.000 nits, cu o luminozitate de vârf ce are 1600 de niți. Este capabil să facă acest lucru deoarece panoul din spate al ecranului, care arată în mod clar ca șasiul modelului Mac Pro introdus astăzi, acționează ca un chiuveta pentru fiecare LED.

Rezultatul este un afișaj care acceptă un raport de contrast de 1.000.000: 1, ceea ce îi determină pe Apple să afirme că display-ul este capabil de "gamă dinamică extremă" sau "XDR". Acum știți unde se numește "Pro Display XDR" vine de la, merită, de asemenea, să știți că acest display acceptă gamă largă de culori P3 și o culoare reală de 10 biți. Implicit, este acoperit cu învelișul antireflexiv al Apple, dar puteți plăti suplimentar și pentru geamul gravat, care îi oferă avantajele unui afișaj mat, fără pierderea contrastului.

Pro Display XDR este, de asemenea, un monitor modular care se poate desprinde din standul său. În plus față de înălțimea reglabilă și înclinarea, poate fi rotită și în modul portret, iar designul cu un singur cablu (Thunderbolt 3) ar trebui să păstreze spațiul biroului cel puțin relativ liber de dezordine. Mac Pro se poate conecta la până la șase dintre aceste afișări simultan, dar aici vine partea dureroasă.

Pro Display XDR va porni de la 4.999 USD când va fi lansat în această toamnă, ceea ce cu siguranță nu este ieftin și nici măcar nu ține cont de costul suplimentar pentru geamul gravat care emulează un afișaj mat. Pro Stand rulează încă 999 dolari, în timp ce adaptorul de montare VESA este de 199 RON. Nu faceți nici o greșeală, acesta este un afișaj de înaltă performanță, care este prețat din gama majorității oamenilor, și echiparea unui Mac Pro cu șase dintre aceste afișe va fi într-adevăr un efort foarte scump.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here