Evenimentul Apple de luni, 25 martie, este de așteptat să fie în mare parte lipsit de anunțuri hardware noi sau actualizări de software. Cu toate acestea, lumea tehnologiei și a divertismentului este cu ochii pe ce ar putea fi un turn decisiv în afacerea Apple. Ca și cum, pentru a vă asigura că acești ochi sunt reglați în acest timp devreme, compania a pus o pagină "live stream" pentru a arăta cum se pregătește pentru eveniment, în timp ce renunță la câteva sugestii despre ceea ce se poate aștepta mâine.
                 

Nu este un veritabil flux de animale, desigur, dar Apple ar trebui să primească elemente de recuzită pentru a face să pară unul. Furajul a fost difuzat de ore întregi, dar ar putea fi foarte bine un videoclip preînregistrat de mult timp, care se învârte în mod repetat în anumite momente. "Camerele" prezintă un Teatru Steve Jobs gol și tăiate în diferite unghiuri, ocazional arătând un personal care să curețe locul.

Mai interesant, cu toate acestea, sunt "evenimentele" care întrerup fluxul viu. Ecranul cel mai negru de pe scenă este redus la un apel de la Chris Evans, care, desigur, nu este luat. Actorul cel mai popular pentru portretizarea filmului Captain America în filmele Marvel Studios lucrează de asemenea cu Apple pe seria "Apărând Jacob" bazată pe un roman cu același nume.

De asemenea, au fost observate în timpul fluxului de ore ore capturi de ecran ale conversațiilor iMessage dintre CEO-ul Apple, Tim Cook și Kevin Durant, de la NBA. Apple lucrează la o serie originală bazată pe viata timpurie a jucătorului de baschet și este de așteptat să anunțe oficial și mâine.

Având în vedere aceste sugestii, Apple în sine confirmă destul de mult concentrarea evenimentului asupra serviciului său, în special a conținutului video original. Compania este, de asemenea, de așteptat să anunțe în cele din urmă serviciul de abonamente de știri mult-zvonuri, totuși, poate din cauza naturii sale controversate, a optat să nu renunțe la orice teaser. Evenimentul de mâine va stabili scenă pentru transformarea Apple de la o companie cunoscută cel mai bine pentru dispozitivele iPhone și Mac la cea care oferă o gamă largă de servicii, în special serviciile de streaming și abonament.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here