Aripi în această dimineață într-un raport din Coreea de Sud este un element nou în gama Samsung Galaxy S10 numită Life Pattern. Această caracteristică a modelului de viață va apărea în cel mai scump model Samsung Galaxy S10, modelul Samsung Galaxy S10 X. Acest model va avea și conectivitate 5G – acolo unde este disponibil și, mai important, când este disponibil. Am inceput sa reducem si intervalul de date al lansarii Galaxy S10 X.

                 

Modul Life Pattern a fost descris în această săptămână într-o scurgere legată în mod special de Samsung Galaxy S10 X. Aceasta este versiunea 5G a Samsung Galaxy S10 și cel mai scump telefon din familia Galaxy S10. Galaxy S10 X este un display Super AMOLED de 6,7 inch, patru camere pe spate, doua camere in fata si cel putin 10GB RAM

SEE TOO: Galaxia scurgerilor S10 se transformă într-un potop

Modelul de viață al modelului Galaxy S10 X a fost tipărit ca o caracteristică Augmented Reality, care va automatiza funcționalitatea smartphone-ului pe baza tiparelor de utilizare ale utilizatorului telefonului. Sa sugerat că Samsung va comercializa această caracteristică ca pe o nouă modalitate de a lucra cu un smartphone. În loc să se adapteze utilizatorul la modul în care funcționează telefonul, Samsung a fost înclinat să ia în considerare sugerând că smartphone-ul se va adapta la utilizator.

Același tipar a sugerat că modelul de viață va stabili automat performanța (puterea procesorului) și funcționalitatea recomandată. Nu ne asteptam la nimic inca la inceput – cu exceptia cazului in care, desigur, Samsung a gasit o modalitate de a pastra bateria telefonului meu incarcata chiar si atunci cand am uitat sa o conectez la un incarcator peste noapte. Ar fi super duper.

Datele de lansare

Evenimentul Samsung care va dezvălui cea mai mare parte a familiei smartphone-urilor Samsung Galaxy S10 va avea loc pe data de 20 februarie 2019. Aceasta este o lună și patru zile distanță – chiar înainte de lansarea Mobile World Congress 2019. înțelegeți că precomenzile pentru Galaxy S10E, Galaxy S10 și Galaxy S10 Plus vor începe în 24 de ore de la anunțurile de la acest eveniment.

Este destul de probabil că Samsung Galaxy S10 X cu conectivitate 5G va fi lansat în al doilea trimestru al anului 2019. Totul depinde de momentul în care operatorii de transport precum Verizon și AT & T își iau rațele într-un rând și eliberează conectivitatea rețelei 5G într-o manieră substanțială suficient pentru a face mișcarea mare. N-aș fi șocat să văd Samsung Galaxy S10 X lansat în mai 2019.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here