Dacă uneori simți că algoritmul care generează recomandările YouTube a ieșit de pe șine, cu siguranță nu ești singur. Deși este adesea bun la recomandarea videoclipurilor pe care doriți să le urmăriți, uneori primiți recomandări pentru lucruri pe care nu le interesează. Apoi, bineînțeles, avem oameni de la ambele capete ale spectrului politic care acuză YouTube de părtinire în recomandările sale, cu unii susținând că societatea fie recuzită în sus sau buri videoclipuri de la o parte sau alta.
                 

YouTube a hotărât că este timpul să încerce să stabilești recomandări, iar acest lucru se va întâmpla în două moduri principale. Primul este să vă permiteți să explorați subiecte și videoclipuri asemănătoare atât pe pagina de pornire YouTube, cât și pe coada sus-jos. De exemplu, dacă ați vizionat coacerea videoclipurilor, s-ar putea să vedeți o nouă categorie numită "coacere" pe care o puteți atinge și puteți naviga pentru a găsi videoclipuri similare.

Nu se pare că vei putea să-ți stabilești aceste categorii, ca într-o postare pe blogul YouTube, compania spune că subiectele pe care le vezi se vor baza pe "sugestiile personalizate existente și sunt menite să vă ajute să găsiți ceea ce căutați mai repede. "Derularea în pagina de pornire vă va afișa aceste categorii și veți putea să le vedeți în Up Next în timp ce navigați prin videoclipuri.

Cea de-a doua modalitate prin care YouTube vă oferă mai mult control asupra recomandărilor dvs. este lăsându-vă să eliminați sugestiile de pe canalele pe care nu doriți să le urmăriți. Pentru a face acest lucru, va trebui pur și simplu să apăsați pe meniul cu trei puncte de lângă un videoclip recomandat și să selectați "Nu recomandați canalul". Odată ce faceți acest lucru, videoclipurile de pe acel canal vor fi ascunse de vedere, vă vom vedea dacă vă abonați la canal sau căutați în mod individual aceste videoclipuri.

În cele din urmă, YouTube a spus că va începe să explice de ce a fost recomandat un anumit videoclip. Veți vedea aceste explicații apărute într-o casetă mică sub videoclip când YouTube vă recomandă ceva de la un canal pe care nu l-ați vizionat înainte, deci nu veți vedea o explicație pentru tot.

YouTube afirmă că, în curând, funcțiile de explorare vor fi difuzate în direct pentru utilizatorii conectați în engleză pe iOS, desktop și Android, însă nu vorbește în mod specific când. Abilitatea de a elimina recomandările este live la nivel mondial în aplicațiile iOS și Android astăzi, cu asistență pentru desktop în curând, în timp ce explicațiile recomandărilor se desfășoară astăzi în aplicația iOS, iar versiunile Android și desktop vor apărea cândva pe drum.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here