Cu o grămadă de servicii diferite care concurează acum pentru cea mai mare parte a placilor de muzică, Spotify se uită la modalitățile pe care le poate ține pe coroană. Deși compania se află încă pe primul loc, se confruntă cu o căldură de la companii precum Apple și Google, așa că este normal să vedem că lansarea unor noi caracteristici îi conferă un avantaj competitiv. Un prototip al unei astfel de trăsături a fost descoperit astăzi și are drept scop să facă muzica mai puțin socială.
                 

Scurgerea de astăzi nu vine de la altcineva decât Jane Manchun Wong, cineva care găsește în mod constant caracteristici nelansate care se ascund în aplicațiile populare. De data aceasta, ea a descoperit o nouă caracteristică Spotify numită Ascultare socială, publicând imagini despre ea pe feed-ul Twitter.

Deocamdată, ascultarea socială permite prietenilor să se conecteze la Spotify și să adauge melodii într-o coadă comună. Procesul de a invita oamenii să se alăture playlist-ului tău comun pare să fie destul de simplu: în meniul Conectare la un dispozitiv din aplicație, poți genera un cod Spotify pe care alți utilizatori îl pot scana cu telefoanele. Dacă acestea nu sunt în apropiere, puteți, de asemenea, să le generați și să le trimiteți și să le trimiteți acestora.

După scanarea codului sau introducerea linkului în același meniu al dispozitivului, acesta va putea să asculte lista de redare sau să îi adauge melodii, astfel încât să creați, în esență, o coadă de comunitate pentru dvs. si prietenii tai. Este vorba despre funcționalitate în acest moment, dar este de înțeles că această caracteristică se află încă în faza de testare. Nu este greu să-ți imaginezi ascultarea socială care să susțină lucruri precum redarea sincronizată, dar asta presupune că se va lansa vreodată.

Spotify nu a spus nimic oficial despre această caracteristică, iar Wong spune că este disponibil numai pentru angajații Spotify în acest moment. Indiferent dacă va fi lansat sau nu la un subset mai larg de utilizatori este ceva pe care îl vom urmări, deci stați la dispoziție pentru mai multe.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here