Google Voice rămâne un serviciu popular care primește prea puțină atenție. Utilizatorii au așteptat luni pentru o funcție promisă voce-peste-IP (VoIP), care a intrat în testul beta în urmă cu aproximativ un an. Google a fost liniștit în timpul testului, dar un tweet recent a determinat o actualizare din partea companiei: noul suport VoIP începe să se extindă și va fi disponibil tuturor în curând.

                 

Sosirea caracteristică a fost confirmată pe Twitter în această săptămână de Scott Johnston din Google Voice, care a dezvăluit informațiile ca răspuns la un tweet diferit. Potrivit lui Johnston, caracteristica Google Voice VoIP se derulează chiar în acest moment și va fi disponibilă tuturor utilizatorilor de produse de-a lungul săptămânii viitoare.

Nu este clar de ce caracteristica a durat atât de mult să ajungă după lansarea beta, dar un număr de utilizatori au acces la ea în acest moment indiferent. După ce sunt disponibili, utilizatorii Google Voice pot utiliza apelurile Wi-Fi pentru contul lor, preferând să preferă apelurile de date Wi-Fi și mobile dacă doresc. Opțiunea rămâne să utilizeze doar operatorul de transport, totuși, sau cel puțin în versiunea beta.

Există un avantaj evident pentru apelarea Wi-Fi, și aceasta este o lipsă de dependență de rețeaua celulară. În situațiile în care această rețea nu este disponibilă – atunci când vă aflați în afara ariei dvs. de acoperire, de exemplu – Google Voice poate fi utilizată în continuare, atâta timp cât sunteți conectat (ă) la o rețea fără fir suficient de rapidă

Chiar dacă rețeaua celulară a utilizatorului este disponibilă, apelurile prin Wi-Fi pot avea o calitate superioară și o fiabilitate mai mare. Mulți operatori de telefonie oferă acum propria caracteristică de apelare Wi-Fi, care alege să utilizeze mai întâi o rețea fără fir, utilizând numai opțiunea celulară dacă telefonul nu este conectat la Wi-Fi

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here