De când Asistentul Google a lansat câțiva ani în urmă, a inversat încet o varietate de platforme. Următoarea platformă pe care se dorește a fi lovită este una mare, după cum Google a anunțat astăzi că Asistentul va ateriza în curând în Mesaje pe Android. Deși funcționalitatea sa va fi relativ limitată pentru a începe, se pare că va fi totuși un instrument util pentru a fi disponibil în timpul conversațiilor.
                 

Google explică astăzi că, odată ce Asistentul este live în Mesaje, va începe să prezinte cipuri de sugestie pentru trei categorii diferite: filme, restaurante și vreme – trei lucruri despre care probabil veți fi în legătură cu prietenii. Când vedeți cipul de sugestii, puteți să-l atingeți pentru a extrage un card cu mai multe informații despre ceea ce vorbești.

Dacă vorbim despre un film, de exemplu, acea carte ar putea afișa evaluări IMDb, un scurt rezumat al mișcării și linkuri care vă duc la Căutare Google și YouTube. Puteți partaja cardul în conversație, astfel încât persoanele cu care vorbiți să îl poată vedea, de asemenea, ceea ce înseamnă că dacă sunteți tipul de persoană care recomandă adesea filme și restaurante tuturor celorlalți, Asistentul Google ar putea să împrumute o mana.

Google afirmă că această funcționalitate Asistent va fi aterizată în Mesaje în lunile următoare, fără a fi mai specifică decât asta. Evident, această funcționalitate se va extinde dincolo de filme, restaurante și vreme într-un anumit moment după lansare, însă Google nu a indicat care dintre categoriile sunt pe lista următoare. Se pare că va trebui să așteptăm ca Google să furnizeze mai multe detalii.

În alte știri despre mesaje, Google spune că continuă să colaboreze cu partenerii de producție smartphone-uri și cu operatorii de transport pentru a face Rich Communication Services disponibil pe scară largă. Acesta declară că va continua să lucreze la extinderea suportului, în special în căutarea unor modalități prin care interacțiunile clienților cu mărcile să devină mai utile. De exemplu, Google intenționează să utilizeze RCS pentru a completa prescripțiile, pentru a verifica bilanțurile contului bancar sau pentru a vedea o scurtă listă de tranzacții în cadrul Mesajului propriu-zis, așa că vom căuta mai multe detalii pe frontul RCS.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here