Ar putea părea ca primele zile pentru 8K, dar producătorii de televizoare dorește să obțină chiar și seturi de rezoluție mai ridicate pe agenda dvs. – și pentru a vă deschide portofelul – chiar înainte ca mulți să fi actualizat la 4K Ultra HD. Un grup de cele mai mari nume din industria hardware și de producție de televiziune – inclusiv Samsung și TCL Electronics – și-au unit forțele pentru a crea Asociația 8K.

                 

Așa cum v-ați aștepta, scopul său este destul de simplu: convingeți-ne că timpul este copt pentru 8K. Asociația 8K – sau 8KA, așa cum va fi cunoscută – nu se va concentra doar pe consumatorii care au în vedere un upgrade TV, totuși. De asemenea, va impinge profesioniștii să aducă 8K și în fluxul lor de lucru.

Acesta a fost fondat de Samsung Electronics, Panasonic, Hisense și TCL Electronics pe partea de electronice de consum, alături de AU Optronics, unul dintre furnizorii principali de panouri. Samsung Display "este, de asemenea, în proces de aderare," spune 8KA.

Împreună vor forma o organizație nonprofit, care va încerca să explice de ce 8K este calea de urmat. De asemenea, va fi responsabil pentru asigurarea conținutului nativ de 8K pe care membrii să-l folosească și care să permită comunicarea în cadrul ecosistemului 8K pentru a ajuta ruta spre comercializare. Poate cel mai important, însă, 8KA se va concentra, de asemenea, pe modul în care spectatorii vor avea acces la conținutul de 8K.

Aceasta va include încurajarea furnizorilor de servicii să dezvolte ofertele de 8K, acordând o atenție deosebită furnizorilor OTT (Over The Air). Asociația va dezvolta, de asemenea, cerințele tehnice inițiale pentru semnalele de intrare 8K, împreună cu categoriile inițiale de televiziune de 8K. Aceasta va include specificațiile minime pentru ce calitate trebuie să fie o imagine pentru a fi considerată "adevărată" 8K.

În acest proces se va atinge de tot, de la conectivitate – cum ar fi HDMI 2.1 – până la modul în care afișajele cu capacitate de 8K pot profita la maximum de conținutul existent. Acestea vor include codificări 8K și codecuri de 8K, împreună cu semnale de distribuție și SoCs utilizate în hardware compatibil cu 8K. Un comitet de certificare va lucra la etichetarea hardware-ului care îndeplinește aceste cerințe.

Există, în mod clar, încă unele nume care lipsesc din lista de membri. Sony și LG sunt probabil două dintre cele mai mari. Ne-am fi așteptat să vedem că lista crește în timp; la urma urmei, cu acasa 3D, un flop relativ si o realitate virtuala care nu se afla inca in stadiul in care este gata sa inlocuiasca setul in camera de familie, industria are nevoie de ceva pentru a incuraja imbunatatirile

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here