Sloganul ASUS pentru ZenFones pentru ultimii ani a fost "În căutarea incredibil". În acest an, se pare că a adoptat o nouă în lumina tendințelor recente de pe piața smartphone-urilor. Pentru ZenFone 6 recent anunțat, sloganul este "Defy Ordinary", iar ASUS pretinde că sfidează convențiile prin proiectarea unei camere de tip smartphone care nu lasă o crestătură, nu se alunecă și nu se ridică. În schimb, doar se învârte.
                 

ASUS spune că ZenFone 6 abordează astăzi cele patru probleme principale ale smartphone-urilor. Cei mai mulți oameni, totuși, probabil își vor aminti doar pentru camera lor flipping. Acest lucru poate suna ca un cuvânt rău, dar este într-adevăr modul în care ASUS a ales să pună în aplicare soluția sa la problema notch.

ASUS descrie Camera Flip ca fiind condus de un motor de pas cu pas de înaltă precizie în miniatură, cu multe unelte foarte mici, care asigură o răsucire ușoară și de preț. Din demonstrația de mai jos, însă, mișcarea pare rapidă și rapidă. În timp ce, în mod ideal, doriți ca camera să fie atât de rapidă, trebuie să vă întrebați cât de durabil este acest mecanism, în special cu atât de multe părți în mișcare. Un truc unic, totuși, este că puteți controla de fapt unghiul camerei prin aplicația Aparat foto.

Cel puțin cei care folosesc aparatele de fotografiat pentru auto-autori vor aprecia senzorul Sony IMX586 de 48 megapixeli cuplat cu o cameră ultra-lată de 13 megapixeli. Celelalte caracteristici cheie pe care ASUS ZenFone 6 le includ includ cursa de alimentare a dispozitivului Snapdragon 855, durata de viață a bateriei printr-un pachet de 5000 mAh cu suport pentru Qualcomm Quick Charge 4.0 și ecran cu un panou FHD + de 6,4 inch.

În mod amuzant, ASUS face de asemenea o idee despre software-ul său, despre care pretinde că este aproape de Android Android. ZenUI a fost notoriu pentru actualizările sale bloatware și lentă, astfel că va fi interesant să vedem dacă sa îmbunătățit în această privință de această dată.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here