ASUS a fost mult timp pe margine când vine vorba de știrile despre smartphone-uri, dar ultimul său pilot ar putea foarte bine să-l pună pe hartă. Cu anumite caracteristici de bază cum ar fi mufele pentru căști care se deplasează, combinația de telefoane cu specificații de vârf și portul de 3,5 mm ar putea deveni o raritate în acest an. Factorul său de vânzare, totuși, este cu adevărat camera flip. Dar cu mecanismul său motorizat unic apar preocupări legate de durabilitate. Din fericire, Zack Nelson de la JerryRigEverything a fost destul de curios să cumpere unul și să-l pună la încercare pentru ceilalți.
                 

În lumina acestei camere, restul testului de durabilitate este aproape plictisitor. Bine, deci, că nu se întâmplă nimic spectaculos rău. Totul este așa cum ar trebui să fie și ZenFone 6 trece în mod remarcabil toate testele de zgârietură, arsură și îndoire.

Nelson natural nu a putut rezista testării durabilității camerei flip pe cont propriu. Cu o construcție motorizată și articulată, telefonul aproape cerea să fie testat și rupt. Din fericire, și asta se încheie cu o notă înaltă.

Indiferent de tortura condusă de mână, aceasta este supusă, camera ASUS ZenFone 6 rămâne intactă și funcțională. Se pare că are probleme de ridicare a telefonului până la îndoire atunci când telefonul este plat pe spate, dar acest lucru nu ar putea fi un eveniment comun. Și dacă telefonul cade de la o anumită înălțime, aparatul foto se retrage rapid în deconectare pentru siguranță.

Acestea fiind spuse, în timp ce ASUS ZenFone 6 este într-adevăr un telefon impresionant de durabil, are o singură slăbiciune. Datorită tuturor pieselor în mișcare, nu se poate certifica protecția împotriva prafului și a apei. ASUS se livrează cu un carcasă clar concepută special, dar care va oferi doar o protecție minimă față de elemente.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here