Nu auzi prea des factorii de afișare pentru smartphone-uri decât dacă sunt Samsung, Sharp, Sony, LG sau JDI. Unii producători de panouri, totuși, doresc ca clienții lor să știe că au fost acolo mai întâi, indiferent de inovația pe care acești producători de smartphone-uri le-ar putea lăuda. AU Optronics (AUO) dorește cu siguranță să dezvăluie acel vibe în cea mai recentă prezentare de la Săptămâna de prezentare SID 2019, care include două ecrane LCD smartphone care abordează două dintre cele mai mari tendințe ale smartphone-urilor din zilele noastre.
                 

Ramele au dispărut, dar unii producători au luat niște căi ciudate pentru a ajunge acolo. Soluția Samsung a fost dezbătută în mod special, tăind o gaură într-un colț al ecranului. Desigur, mințile noastre sunt minunate pentru a deveni orb la acest loc după un timp, dar noul ecran LCD al AUO își face partea pentru ao ajuta.

AUO a prezentat un ecran LCD de 6,2 inci LTPS cu ceea ce spune că are cel mai mic orificiu de găurire, de exemplu un orificiu de decupare în industrie. Cu un diametru de numai 4,2 mm, compania declară că va fi abia vizibil pe ecranul ultra-lat 21: 9 2520 × 1080. Acesta este aproape același tip de ecran pe care Sony la folosit pe telefonul Xperia 10, doar mai mare și cu o gaură în colț.

Un alt LTPS de 6 inci, de asemenea, nu are nicio urmă și se bucură de o imagine deplină a 2160 × 1080 pixeli pe suprafața sa. Sub acesta, totuși, este ceea ce facturile AUO fac ca primul scaner de amprente optice în întregul ecran din întreaga industrie. Ce înseamnă asta, pe scurt, că senzorul este instalat direct pe structura LCD și că va putea detecta amprenta oriunde pe ecran, eliminând necesitatea de a ghici unde să vă așeze degetul.

Bineînțeles, întrebarea este acum în cazul în care ați vedea aceste noi panouri LCD. Doar câțiva producători de telefoane numesc de fapt cine face ecrane (în afară de companiile menționate mai sus), dar dacă ați vedea vreodată aceste caracteristici în viitoarele smartphone-uri, ați putea să vă amintiți că AUO le-a anunțat mai întâi.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here