Produsele BLU Products au fost unul dintre cei mai productivi producători de telefoane Android cu portofel, însă compania din Miami a căzut recent pe loc. Unul dintre motive a fost reducerea auto-impusă de smartphone-uri pentru a se concentra asupra calității peste cantitate. Celălalt ar fi fost să-i lăsăm scandalul de confidențialitate și software-ul să se răcească puțin înainte de a face din nou stropi mari. Nu este vorba de o mare lovitură, dar ar putea fi un pas în direcția cea bună, deoarece BLU anunță un program Android 9.0 Pie Beta pentru cel mai recent pilot, VIVO XI +.

                 

Suntem la aproape o jumătate de an distanță de următoarea versiune Android, având astfel un program beta pentru o versiune veche de luni, este aproape ciudat. Apoi, din nou, având în vedere istoria sa recentă cu actualizări rupte, s-ar putea să fie mai liniștitoare să vezi că este mai atentă cu o asemenea șansă.

BLU VIVO XI + este modelul dvs. tipic BLU Products, care înseamnă practic un telefon de la mijlocul distanței, care se învecinează cu high-end-ul. A rulat pe cel mai recent MediaTek Helio P60 și a venit cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare internă. Ecranul de 6,2 inci nu a avut o rezoluție Full HD + 2246 × 1080, dar, de asemenea, pentru prima dată în telefoanele BLU, o notă.

Având în vedere că telefonul a fost lansat înapoi în august 2018, credeți că BLU ar fi pregătit deja Android Pie. Apoi, din nou, a promis că actualizarea va ajunge la sfârșitul trimestrului 1, 2019, oferindu-i o mulțime de spațiu pentru erori și teste

Este, poate, mai remarcabil faptul că compania face un astfel de program beta, deloc. Pentru a-și da seama, se vorbește bine de angajamentul BLU de a îmbunătăți nu doar actualizările de software, ci și credibilitatea acestuia. Cu toate acestea, dacă va trece din nou un spyware, este ceva ce va trebui să așteptăm și să-l vedem.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here