Oamenii din spatele Brawl Stars au lansat doar un set de detalii despre următoarea actualizare mare a jocului. Cea mai nouă actualizare va avea unele interesante acțiuni încrucișate, inclusiv unele … Bumblebee skin? Probabil un nou scriitor, și patru piei noi de încărcat. În curând va apărea și un nou conținut final.
                 

Numele noului Brawler este Tick. Această piesă de lucru cu bombă își folosește capul pentru a ajunge la afaceri. El aruncă minele de proximitate – adică va fi bine să se răcească împotriva adversarilor mai puțin înțelepți, care, în mod normal, nu acordă atenție mediului înconjurător. Aruncă câteva mine și fugi!

Mișcarea Super Tick este o aruncare a propriului cap. Capul său acționează ca o mină de adăpost, similară (dar mult mai puternică decât) minelor standard pe care le aruncă altfel. Singura slăbiciune majoră a acestui Super este o lovitură a proiectilului (capul), deoarece va face ca capul să explodeze înainte de a provoca daune.

Tick poate fi deblocat pentru "gratuit", dar va trebui să ai 4000 de trofee pe trofeul Road. Deci presupunând că tot timpul jucați non-stop, poate că deja sunteți acolo? În caz contrar, ar fi bine să jucați un joc în acest weekend. Dar este vara, nu?

În ceea ce privește afacerea Transformers – s-ar putea să nu fie atât de on-brand așa cum am crezut inițial. Mecha Crow și Mecha Bo se alătură echipei, împreună cu Robo Mike și Robo Spike. Și nu sunt liberi – încep de la 150 de pietre. Așadar, oameni buni. Ia acele piei de robot și fii sălbatic.

Există o actualizare super fabuloasă pentru a pune capăt abilităților jucătorilor cu trofee și în această actualizare. În loc să aruncați toate trofeele în coșul de gunoi, veți putea converti toate cele peste 500 într-un nou tip de monedă.

Punctele Star sunt un nou tip de monedă în Brawl Stars, moneda care permite utilizatorilor să cumpere elemente "exclusive". Variațiile de culoare ale unora dintre cele mai noi piele sunt incluse în magazin la început, iar noi elemente vor fi adăugate în viitorul apropiat.

La sfârșitul videoclipului veți găsi o caracteristică nouă, care va fi lansată tot timpul verii. Acesta este un nou set de Star Powers – un cuplu în fiecare săptămână – care a adus toate mișcările de putere și schimbătoarele de joc în mix pentru cel puțin următoarele câteva luni.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here