Nu există lipsă de brevete pe telefoanele și tabletele pliabile și în acest an vom vedea în sfârșit că unii dintre ei vor ieși la lumină. Primele iterații se așteaptă însă să nu fie telefoanele pliabile de ficțiune și de vise. Pentru că, dacă vine vorba de un design care face ca dispozitivul pliabil să fie utilizabil și perfect, atunci patentul Intel din 2017 se apropie cel mai bine de acest ideal, într-un dispozitiv mobil

                 

Una dintre problemele legate de design cu tabletele care se rostogolesc în telefoane și invers este una de dimensiuni. O tabletă care se îndoaie pur și simplu nu va da un telefon tradițional, în timp ce un telefon care se desfășoară într-o tabletă va face ca acesta să fie un tip ciudat. Xiaomi a prezentat recent un prototip cu o posibilă soluție, dar ideea Intel ar putea fi chiar mai bună.

LetsGoDigital a dezvăluit un brevet de la Intel publicat la mijlocul anului 2017, care a arătat o tabletă tipic dreptunghiulară care se îndoaie în trei părți. Spre deosebire de trifoldul lui Xiaomi, totuși, foldurile dispozitivului se suprapun reciproc pentru a forma un smartphone tipic, deși mai gros. În funcție de felul în care este pliat, puteți ajunge la un telefon dual, la fel ca NUBIA X și Vivo NEX Dual Display Edition

Brevetul are totuși mai multe detalii. Nu există senzori vizibili, de exemplu, sugerând camerele de pe ecran și scanerele de amprente digitale. Există, de asemenea, un stilou care se află în interiorul unei deschideri create de panourile pliate. Dispozitivul poate fi de asemenea pliat ca un laptop sau nu este pliat complet.

Intel este puțin probabil să producă dispozitivul în sine, deși ar putea face prototipuri pe care le va oferi partenerilor OEM. Un astfel de partener ar putea fi Microsoft, a cărui brevet de baterie flexibil, publicat recent, este aproape o potrivire perfectă pentru brevetul de telefon pliabil cu drool-drăguț Intel.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here