Compania chirpică din China, DJI, își dezvoltă camera de acțiune proprie, în conformitate cu o scurgere nouă, care va concura cu modelele modelului HERO de la GoPro. Este de așteptat ca aparatul foto să se bazeze pe camera de mână OSMO Pocket super-wide, disponibilă de companie, și o singură imagine a scos în evidență aspectul modelului. DJI nu a confirmat totuși existența camerei.
                 

Camera de zi OSMO Pocket de la DJI este considerabil diferită de camerele de acțiune GoPro, care au stabilit bara pentru ceea ce este considerat popular ca o cameră de acțiune distinctă. Pachetul OSMO are un design vertical cu un cap de camera stabilizat în trei axe și mic afişa. În timp ce este convenabil, nu este chiar ceea ce unii au în minte pentru o cameră de acțiune dedicată.

În contrast, camerele de acțiune HERO ale GoPro sunt în primul rând de tip dreptunghiular, cu lentile frontale, un afișaj din spate și un număr minim de butoane. Camera poate fi plasată într-o carcasă durabilă pentru utilizare în medii precare: legată de bicicletă, atașată la un balon sau luată sub apă, de exemplu.

Sunt acele modele pe care camera de acțiune cu scurgeri ale DJI le poate concura, cel puțin în funcție de sursă. Sfatul a apărut de la user-ul Twitter "OsitaLV", care are o istorie decentă, cu succes cu care se scurg produse DJI înainte de a fi lansate.

Un utilizator anonim Twitter, sub mânerul "AbuCelal", a împărtășit apoi o captură de ecran a două imagini, ambele reprezentând o cameră de acțiune necunoscută, care ar putea fi modelul presupus al camerei de acțiune DJI. Originile acelei imagini rămân, totuși, necunoscute, iar întreaga scurgere ar trebui să fie luată în considerare cu prudență până când DJI furnizează o declarație oficială.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here