Diferențele dintre Pixel 3a și Pixel 3 sunt puține și sunt foarte departe – și cu camerele lor, ele sunt aproape indistinguizabile. Ambele dispozitive au o cameră de 12,2 MP f / 1,8, 28mm (lat), 1 / 2,55 ", 1,4μm, OIS, PDAF cu două pixeli pe partea din spate. S-ar putea să aibă chiar același procesor de imagine – stați la curent pentru o actualizare pe front. Deocamdată, curajul – și fotografiile care sunt, probabil, destul de drăgălașe.
                 

Google Pixel 3a are o singură cameră în față unde Google Pixel 3 are două. Cele două camere de pe Pixel 3 au un câmp de vedere de 75 de grade și de 97 de grade, în timp ce FOV pe Pixel 3a este la dreapta între 84 de grade. Unitatea din față este o cameră de 8MP cu pixeli de 1,2μm și o diafragmă f / 2.

Hardware-ul de procesare din interiorul dispozitivelor va avea cel puțin un efect puțin asupra modului în care captează fotografiile și / sau videoclipurile. Pixel 3a (XL și non-XL) au același SoC sub capotă. Qualcomm Snapdragon 670 este asociat cu memorie RAM de 4 GB, iar ambele dispozitive 3a și 3a XL vor avea cel puțin 64GB de stocare internă – astfel veți putea captura câteva fotografii chiar în poarta.

Noul Pixel 3a are, de asemenea, un fel de afacere asemănătoare Google Photos ca și telefoanele Pixel anterioare. Aceasta înseamnă imagini grafice gratuite (dar nu fișiere originale, minte că) Încărcarea media Google Photos se face pentru totdeauna. Acesta este un pic diferit de originalul Pixel – dar este încă destul de bine. Uită-te la o parte din imprimarea fină pentru Pixel 3 pentru a vedea despre ce e vorba.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here