În această săptămână, brandurile centrate pe Android, Xiaomi și OPPO, au prezentat publicului propria lor tehnologie de ultimă generație. Emisiunile au fost un fel de offhand – nu exact ca un comunicat de presă, și cu siguranță nu într-un fel la fel de masiv ca un eveniment de presă complet. În schimb, ambele companii au decis să arate tehnologia prin Twitter.
                 

Ambele companii au ceea ce este în esență același tip de tehnologie pentru a-și arunca concurenții pentru o buclă. Ar putea fi, de asemenea, că încearcă să impresioneze asupra consumatorilor că sunt înaintea curbei. Oricum, vom ajunge să vedem această tehnologie înainte de a fi disponibilă pe piața liberă.

Deasupra vei vedea exemplul Xiaomi. Acest lucru a fost împărtășit de Alvin Tse, care lucrează ca șef al ambelor Xiaomi și sub-brandul lor POCO. Acest lucru nu înseamnă neapărat că această tehnologie va fi disponibilă atât pentru telefoanele Xiaomi, cât și pentru telefoanele POCO, dar aceasta înseamnă că este o posibilitate.

Următorul este o privire mai atentă asupra tehnologiei prin intermediul vicepreședintelui Xiaomi Senior Wang Xiang. Câteva cadre pe care le vedem aici arată o ușoară diferență între un panou de afișare standard OLED și un afișaj transparent OLED. Cele mai mari diferențe apar în catod și anod, ambele fiind acum transparente – și OLM (materialul luminiscent organic) între ele funcționează cam la fel.

În sfârșit, veți vedea soluția OPPO. Este foarte probabil că vedem aceeași soluție ca mai sus – cu un alt brand pentru dispozitivul final. Acest lucru se întâmplă des, că un singur producător va avea capacitatea de a face un nou tip de tehnologie și o varietate de mărci de consum să profite de oportunitatea de a implementa tehnologia respectivă în telefon și, în esență, să o numească proprie.

Dacă te gândești la alte mărci din China, cum ar fi VIVO și OnePlus și Huawei nu vor obține aceeași tehnologie în scurt timp, te afli într-un șoc. Ne așteptăm ca alte marci importante precum Samsung și Apple să înceapă să utilizeze această tehnologie în următorii câțiva ani.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here