Modelul Canon EOS RP anticipat a scapat într-o serie de imagini de presă. Modelul este de așteptat să se alăture camerei EOS R cu oglindă fără cadru, care presupune, printre altele, un senzor CMOS de 26,2 megapixeli, un procesor de imagine DIGIC 8 și un dual-pixel CMOS AF. Canon este de așteptat să dezvăluie oficial aparatul foto în zilele următoare, ca o adăugare la capătul inferior a ofertelor sale fără oglindă

                 

Imaginile și presupusele specificații ale camerelor au fost scoase de site-ul japonez Nokishita, care susține că aparatul foto va dispune de un senzor CMOS cu cadru complet de 26,2 MP, AF cu Dual Pixel CMOS, de stabilizare a imaginii Dual Sensing și capabilitatea de a captura cinci cadre pe secundă . Modelul se mai spune că are o gamă ISO de 100 până la 40000.

Imaginile camerei scurgeri arată un design asemănător modelului Canon EOS R, dar cu unele diferențe distincte, în primul rând pe față. Există un LCD spate care se măsoară cu 3 inci și include suport tactil. De asemenea, se spune că este un vizor electronic.

De asemenea, modelul include funcția Digital Lens Optimizer (DLO) în cameră, plus dezvoltarea RAW în cameră și compatibilitatea C-RAW. Modelul general, fără lentilă, cântărește 440 de grame, dar poate fi și fără baterii. Specificațiile scurgeri includ o greutate nespecificată de 485 grame care poate include baterii.

Scurgerea indică faptul că cumpărătorii vor primi un obiectiv RF 24-105mm F4 L IS USM inclus dacă achiziționează kitul mai degrabă decât corpul. Scurgerile nu includ nici o mențiune a prețului, dar EOS RP este de așteptat să fie o includere la capătul inferior a gamei de cadre full-frame a Canonului și, prin urmare, probabil pe capătul mai ieftin al spectrului de prețuri

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here