Camerele de tipărire instant au fost populare pentru o lungă perioadă de timp, dar au văzut o renaștere acum – condusă de Fujifilm, ale cărui mini-filme și camere Instax conduc pachetul. Dar Canon vrea în și a debutat o pereche de camere noi pentru a contesta dominația lui Fuji – dar dependența lor de imprimarea digitală le poate ține înapoi

Camerele au nume confuze și nonsensice atât în ​​S.U.A., cât și în Europa: aici sunt IVY CLIQ și CLIQ +, în timp ce peste lac este Zoemini C și S. Într-adevăr acum, Canon! Dar dispozitivele în sine sunt extrem de simple, mai ales dacă ignorați cel mai ieftin, pe care trebuie să-l faceți absolut.

Compactul CLIQ + are un număr total de 8 megapixeli pe senzorul său mic, dar este mai mult decât suficient pentru a trimite la imprimanta 2 x 3 "Zink încorporată în cameră. Imprimanta poate stoca până la zece coli de hârtie dintr-o dată și le scutește în câteva secunde dacă vă grăbiți sau ori de câte ori simțiți că doriți să le modificați, să adăugați margini, să decupați sau să faceți duplicate și astfel pe. Totul se face într-o aplicație însoțitoare.

Și aici se află problema: amprentele Zink nu sunt atât de bune. Acestea au costat mai puțin de jumătate din ceea ce face Instax Mini pe fiecare împușcătură (cred că un sfert sau cam așa ceva, dacă cumpărați foarte mult) – dar diferența de calitate este vizibilă. Ei s-au imbunatatit de la inceput, cand au fost cu adevarat rai, dar rezolutia si reproducerea culorilor doar nu depind de standardele de film instantaneu. Instax poate să nu fie perfectă, dar o lovitură bună va obține o culoare foarte frumoasă și o detaliere foarte naturală (dacă nu de a fi ascuțită)

Tendința spre tipărirea instantanee este, de asemenea, cel puțin parțial o tendință spre modelul pur mecanic și analogic. Oamenii obosiți de a lua o duzină de fotografii pe telefonul lor și apoi niciodată nu se uită la ele din nou sunt încântați de ideea că vă puteți lăsa telefonul în pungă și pentru a obține un amuzament fotografic distractiv, nu aplicații sau conexiuni fără fir necesare

Este posibil ca o cameră digitală cu o imprimantă digitală care se conectează fără fir la o aplicație de pe telefonul smartphone să nu fie capabilă să valorifice această tendință. Dar, din nou, ar putea fi o opțiune foarte ieftină pentru cei mai tineri seturi digitale și copiii care nu au grijă de calitatea imaginii, nu au nicio afinitate pentru tehnologia analogică și doresc doar să imprime autocolante pentru prietenii lor sau să le adauge meme fotografii.

Oh, ne distrăm, nu-i așa, colegi?

CLIQ + sau Zoemini S are un flash inel, precum și numărul mare de megapixeli din cele două (8 vs 5), iar modelul de 100 de dolari inferior nu suportă nici aplicația. Având în vedere limitările senzorului și ale imprimantei, veți dori să obțineți cât mai multe blițuri pe care le puteți obține. E prea rău, pentru că cel ieftin vine într-o culoare galbenă dandy, care este de departe cea mai atrăgătoare pentru mine.

Camerele ar trebui să fie disponibile într-o lună sau două la retailerul local sau la magazinul online.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here