Peloton a depus în confidențialitate pentru IPO în această săptămână, și deja întrebarea mare este dacă ultima lor evaluare privată la 4 miliarde dolari ar putea fi prea bogată pentru apetitul investitorilor de pe piața publică. Iată o defalcare a avantajelor și dezavantajelor care au condus la data de debut a pieței

Factori de risc

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l acordăm este momentul pentru Peloton de a trage înapoi perdelele și de a oferi informații mai detaliate despre clienții săi în S-1. Până acum, tot ce știm cu adevărat este că Peloton are "mai mult de 1 milion de utilizatori", și asta include atât utilizatorii hardware, cât și abonații la software-ul său

Amestecarea este importantă – câte dintre acestea generează venituri recurente (față de vânzările hardware de o singură dată) va fi un indicator cheie. MRR va fi probabil mai important pentru investitorii potențiali în comparație cu achizițiile unice ale hardware-ului Peloton, chiar și cu prețul său premium de aproximativ 2.000 de dolari pentru bicicletă și aproximativ 4.000 de dolari pentru banda de alergare. CEO-ul Peloton, John Foley, a spus anul trecut că vânzările de motociclete au crescut în momentul creșterii prețurilor.

Numerele hardware nu se deosebesc în totalitate de veniturile abonaților: prețul pe lună este de fapt mai mare cu hardware-ul lui Peloton decât fără, de 39 dolari pe lună, fie cu banda de alergare, fie cu bicicleta, și 19,49 dolari pe lună doar pentru abonamentul digital pentru iOS , Android și web pe cont propriu.

Acest lucru are sens atunci când considerați că clasele sale sunt în mare parte adaptate la acest lucru și că poate crea conținut nou din clasele sale live care se întâlnesc personal în New York și apoi sunt reformate la cerere către utilizatorii săi un model de producție și distribuție low-cost pentru un conținut care se simte întotdeauna proaspăt pentru utilizatori).

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here