Una dintre cele mai puțin cunoscute diferențe dintre P30 și P30 Pro de la Huawei este încărcarea fără fir. În timp ce P30 Pro poate încărca fără fir alte dispozitive, Huawei P30 nu are nici măcar elementele de bază. Dacă mori cu invidie față de acea singură caracteristică, nu vă mai faceți griji. Huawei a pus foarte silențios o pagină de produs pentru un caz de încărcare fără fir pentru Huawei P30 și are unele caracteristici care pot face sau sparge-o pentru cumpărătorii interesați.
                 

Un caz este un caz și indiferent de cât de subțire este, va adăuga ceva circumferință la telefon. Mai ales atunci când adaugă un pic de "material magnetic permeabil" pentru a ajuta la fixarea lui P30 la suportul mașinii. De asemenea, Huawei vinde, de altfel.

Poate că cea mai ciudată parte a designului cazului este blocul mic din partea inferioară, care iese puțin. Uită de faptul că pune telefonul pe o masă. Huawei nu arată convenabil un conector USB-C pas cu pas care, sperăm, este prezent și nu va bloca prea mult conectorii USB.

În ceea ce privește capacitatea reală de încărcare fără fir, nu vă așteptați ca acesta să fie, de fapt, pe aceeași bază cu Huawei P30 Pro. Carcasa wireless merge doar la încărcarea rapidă fără fir de 10 W, presupunând că aveți și încărcătorul wireless Huawei. Huawei P30 Pro, pe de altă parte, suportă până la 15W.

Cutii de încărcare fără fir Huawei P30 vin în două opțiuni de culoare verde și portocaliu. Acum prețul sau datele au fost menționate încă. Având în vedere că P30 nu va fi disponibil în SUA oficial, ar fi cu totul ironic și crud dacă ar fi așa.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here