Aceiași oameni care au creat o saltea de succes inteligentă în 2014 au dezvăluit doar Casper Glow. Casper Glow este o lampă inteligentă care funcționează cu telefonul smartphone al utilizatorului. Acest dispozitiv utilizează know-how-ul de somn cultivat de Casper cu "milioane de puncte de date și ani de expertiză în cercetarea somnului și știință, adresându-se unui factor de mediu de top – lumină – care adesea se oprește pentru o odihnă bună."

                 

Acest dispozitiv este o lampă care se conectează cu Bluetooth la telefonul smartphone. Telefonul smartphone va putea controla lampa cu o aplicație Casper Glow. Această aplicație poate controla oriunde între 1 și 6 lămpi simultan. Această lampă este făcută pentru a vă permite să dormiți, să adormiți și să vă treziți într-o manieră sănătoasă.

Odată ce lampa este pornită odată cu aplicația, utilizatorii pot utiliza un accelerometru integrat și / sau un giroscop pentru a controla lampa. Acest dispozitiv poate fi rotit pentru a porni, răsucite pentru a regla luminozitatea și pentru a activa o "lumină slabă și blândă". Senzorul încorporat de lumină măsoară automat cât de strălucitor trebuie să strălucească lumina.

Încărcarea dispozitivului are loc fără fir cu o bază de încărcare conectată la o priză de perete. Exteriorul acestei lămpi este din policarbonat, iar întreaga unitate măsoară la o înălțime de 5 inci cu un diametru de 3 inci. În interior este o lumină LED de 2700 K cu eficiență ridicată.

Un singur Casper Glow va fi disponibil pentru $ 89 USD. Un pachet "dublu" va fi disponibil pentru $ 169 USD. Aceste lămpi vor fi disponibile în acest an. Vor fi prezentate în continuare informații despre căile și mijloacele prin care lămpile vor deveni disponibile pentru cumpărare.

Mai jos veți găsi un set de dispozitive și sisteme similare în sistemele Smart Home. Există o lampă LG Smart cu un bec bluetooth, o lampă "Destul de inteligentă" cu propriul căutător de telefon și colecția Philipe Hue Signe (cu Hue Play). Oamenii de la Philips au fost în jocul de iluminare inteligent pentru un timp acum, dar noii incomers zboară în fiecare zi!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here