Pe ​​6 iunie, jocurile Epic vor lansa următoarea actualizare pentru Fortnite aducând o serie de modificări și îmbunătățiri, după cum era de așteptat. Actualizarea nu este neobișnuită – Epic le eliberează la mijlocul săptămânii în mod regulat și are timp de multe luni. De data aceasta, compania avertizează că va exista o adăugare atipică: va duce la achiziționarea de bani reali înainte de începerea perioadelor de nefuncționare.
                 

Update-ul Fortnite versiunea 9.20 va fi oficial lansat la 4AM ET / 1AM PT, potrivit unui tweet de la Epic, publicat pe 5 iunie. Compania a urmat acest lucru cu un al doilea tweet de consiliere a jucătorilor, t pot face achiziții în numerar – adică achiziții care implică bani reali în loc de V-bani.

Această restricție de cumpărare a banilor reali va începe cu o oră înainte de încetinirea actualizării actualizării, adică jucătorii nu vor putea să cheltuiască bani reali în joc începând cu miezul nopții în fusul orar din Pacific și 3AM în fusul orar de est . Epic spune că restricția de cumpărare se datorează faptului că compania are nevoie de mai mult timp pentru a efectua o "întreținere suplimentară".

Pierderile Fortnite au lipsit din cauza lipsei de informații din fișierele de actualizare a jocului, deci modificările din această săptămână sunt neclare. Jucătorii așteaptă să se întâmple ceva la Polar Peak, unde aisbergul se mișcă și scutură gheață pentru câteva zile.

Jucătorii speră, de asemenea, o ajustare a ratei de abandon a puștiului, care a fost grav lipsită de la introducerea puștii de luptă. Epic a eliminat pușca de pompare populară cu introducerea versiunii de luptă și jucătorii s-au plâns de imposibilitatea de a găsi o pușcă deloc, mai ales odată ce nu este o tactică gri.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here