Sonos intenționează să lanseze un set de căști premium pentru a-și extinde amprenta – și integrarea asistentă virtuală – dincolo de casă, potrivit rapoartelor din această săptămână. Căștile ar fi primul produs fără fir al companiei Sonos, după ce și-a construit reputația pentru a instala ușor și a folosi direct difuzoarele de streaming și mai multe camere audio.

                 

Acest sistem a adăugat integrarea tehnologiilor virtuale asistent în ultimii ani, cu sosirea de vorbitori, inclusiv Sonos One și Sonos Beam care susțin Amazon Alexa. O actualizare pentru a aduce Asistentul Google vorbitorilor a fost inițial așteptată în 2018, dar firmware-ul a fost împins înapoi în 2019.

Când ajunge, totuși, ar putea avea și hardware nou pentru a alerga prea. Sonos oferă în prezent difuzoare și bare de sunet, cu prețuri de la 149 $ până la aproximativ 699 $. În mijlocul acestui aspect, intenționează să introducă un set de căști wireless de înaltă calitate.

Căștile peste ureche ar putea ajunge până în 2020, potrivit surselor Bloomberg. Probabil că vor costa aproximativ 300 de dolari, punându-le la același nivel cu modele cum ar fi căștile Sony WH-1000XM3 și căștile de suprafață Microsoft.

În timp ce o listă completă a caracteristicilor nu este clară în acest stadiu, se presupune că obiectivul lui Sonos este distilarea aceleiași funcționalități împărtășite de cei mai recenți vorbitori într-o experiență de ascultare mai personală. Aceasta va însemna vizarea calității audio împreună cu compatibilitatea cu mai multe servicii muzicale. Asistența digitală va fi disponibilă, de asemenea.

Sonos nu ar fi primul care a oferit asta, desigur. Căștile de suprafață includ asistența Microsoft de la Cortana, în timp ce căștile Sony WH-1000XM3 se integrează cu Asistentul Google. Mai mulți alți producători oferă seturi de la urechi sau în urechi cu suport similar. Apple AirPods, de exemplu, permit interacțiuni cu Siri pe un iPhone asociat.

Ceea ce este mai rar – și pe care Sonos încearcă să-l facă diferențiator în difuzoare – este compatibilitatea multi-asistentă. Când asistența Google Assistant sosește, Sonos își propune utilizatorii să fie în stare să-i întrebe pe Alexa sau pe Alex pentru ajutor. În schimb, majoritatea difuzoarelor inteligente limitează astfel de interacțiuni la o singură platformă asistentă.

Doar cât de mare de punct de vânzare care va rămâne rămâne de văzut. Capacitatea de a interacționa cu mai mulți asistenți are în mod evident mai mult sens în casă decât în ​​mișcare, unde ascultătorii se concentrează cel mai probabil pe muzică, mai degrabă decât pe controlul echipamentelor inteligente de acasă sau al altor scopuri comune pentru difuzoare inteligente precum Google Home și Amazon Echo. Nici Sonos nu va fi primul care va oferi un astfel de sistem în căști: Sony a adăugat asistență Alexa integrarea existentă a Asistentului Google în căștile WH-1000XM3 la începutul acestei luni

Totuși, reputația lui Sonos ar putea să-i dea puțină tracțiune, iar segmentul căștilor este o piață neexploatată pentru companie. "Ne propunem să împingem granițele noastre investind resurse pentru a face ca experiența lui Sonos în afara casei să devină realitate", a confirmat compania într-o scrisoare recentă către acționari, deși reprezentanții au refuzat să comenteze zvonurile despre căști.

În același timp, se creează parteneriate în locuri neașteptate. Sonos și IKEA au anunțat că vor lansa o serie de difuzoare inteligente, o mișcare care ar putea face tehnologia mult mai accesibilă decât actuala sa linie. Gama IKEA Symfonisk va fi lansată în august

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here