Divizia mobilă a companiei LG a raportat o pierdere de peste 700 milioane USD în întreg anul 2018 – dar acest lucru ar putea să nu fie un lucru rău. LG este înființat într-un mod în care pot pierde bani într-o singură divizie și încă mai fac destui bani în alta pentru a compensa diferența. Și tocmai asta au făcut, cu venituri înregistrate în ansamblu – o sumă de 54,4 miliarde de dolari pentru anul 2018. Iată de ce este bine pentru dvs., utilizatorul de smartphone-uri.

                 

Când ai o companie mică, cu o singură cale de a câștiga bani, tind să urmezi tendințele. Tu faci ceea ce doresc cea mai mare majoritate de clienți și încerci să-ți faci afacerea să prospere oferind numitorul cel mai puțin comun. Acest lucru înseamnă telefoane cu afișaje luminoase, ascuțite, camere frumoase și cele mai recente caracteristici ale smartphone-urilor.

Dar când ești o companie ca LG, nu trebuie neapărat să încerci să surprinzi cea mai mare piață și nu trebuie doar să joci în siguranță atunci când e vorba de selectarea caracteristicilor smartphone-urilor. Deoarece LG Mobile Communications Company face parte dintr-o companie mai mare, ei au o cameră cu mai mult șovăieli decât o companie care doar proiectează și vinde telefoane.

Compania LG Mobile Communications a raportat veniturile totale pentru 2018 la 7,08 miliarde USD. Cu costurile de exploatare majore pentru acest an, acestea au ajuns la o pierdere de operare de 700,65 milioane dolari pentru perioada de 12 luni.

Raportul LG pentru trimestru rămâne optimist pentru divizia de telefonie mobilă din cauza ajustărilor interne efectuate în ultima parte a anului. "[Compared to 2017,] Structura afacerii diviziei mobile a înregistrat o îmbunătățire ca urmare a unor controale mai bune ale costurilor materialelor și a eficienței aeriene bazate pe strategia de modulare a platformei companiei", a scris un reprezentant al LG. "În 2019, divizia de telefonie mobilă a LG va împinge produsele și smartphone-urile 5G cu factori de formă diferiți, concentrându-se în același timp pe piețele cheie în care marca LG rămâne puternică".

"Piețele-cheie în care marca LG rămâne puternică" este ceea ce mă emoționează în legătură cu această situație. LG pare să continue să inoveze, mai degrabă decât panică. În loc să se răsucească și să facă ceva drastic în ceea ce privește locurile de muncă, LG pare să vizeze ceea ce face ca întreaga industrie să fie un loc mai bun. Asta inseamna ca LG se concentreaza pe punctele forte, luandu-si timp pentru a-si strange partea din industrie, facand smartphone-uri unice cu caracteristici care nu apar nicaieri.

NOTĂ: Aceasta este o coloană de opinie, precum și un articol de știri. Cred că situația financiară a LG demonstrează că sunt dispuși să rămână cursul, făcând smartphone-uri unice cu caracteristici pe care știu că le fac minunate. Ei fac asta in loc sa incerce sa faca bani pentru ca sa faca look-uri iPhone – si pentru asta ma bucur.

Între timp, există mai mult decât suficiente companii low-end care fac munca grea de a clona hardware-ul Apple. LG nu are nevoie să se alăture acestora.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here