CBS a anunțat planuri mari pentru difuzarea LIII Super Bowl, inclusiv camerele de 8K și utilizarea realității augmentate. Rețeaua va avea 115 camere la joc, cu "mai multe" dintre acestea fiind camere de 8K destinate "vizionărilor dramatice apropiate" ale jocului, potrivit companiei. Aceasta va fi prima dată când o rețea americană a folosit camere de 8K pentru a prezenta jocul.

                 

În plus față de implementarea camerelor de 8K pentru emisiunea Super Bowl, CBS va avea 16 camere cu capabilități de 4K la joc, plus alte nouă sisteme de camere Sony 4800 care vor fi poziționate în jurul stadionului de fotbal. Aceste camere vor fi utilizate pentru a furniza unghiuri suplimentare în timpul jocului, precum și pentru redarea super-mișcărilor și pentru up-close, pentru a elimina perspectivele în timp ce păstrează o rezoluție înaltă.

Mai mult de 25 de camere vor fi flancând fiecare dintre zonele de final, trei super-camere cu mișcare lentă vor fi la posturile de poartă și 14 camere vor fi construite în stâlpi de-a lungul câmpului. În consecință, mai mult de 50 de fluxuri de cameră vor fi produse din zonele de final, acoperind toate unghiurile posibile pentru a prezenta spectatorii cu privire la acțiune, oriunde s-ar putea întâmpla.

Pe ​​lângă Ultra HD și fotografiile realizate de 8K, CBS intenționează să folosească o grafică de realitate augmentată, ca parte din feed-ul Super Bowl. Patru camere vor fi folosite pentru a prezenta imagini AR live, cu un total de 14 camere care sunt folosite ca parte a planurilor sale grafice virtuale.

Aceasta va fi, de asemenea, prima dată când o rețea va utiliza camere live, fără fir, ca parte a jocului său live. Aceste camere vor permite perspective unice ale jocului, care nu sunt altfel posibile. Super Bowl LIII va avea loc pe 3 februarie în Atlanta

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here