În această dimineață, Google a lansat actualizarea Android Q Beta 4 pentru toate dispozitivele din programul lor Beta. Acest pachet de sistem este făcut în primul rând pentru dezvoltatorii de aplicații, dar poate fi descărcat de oricine dispune de un smartphone Google Pixel. Această versiune a Beta permite câteva dispozitive noi care nu făceau parte din program înainte: Pixel 3a și Pixel 3a XL.
                 

Dacă aveți un smartphone Google Pixel și doriți să testați această versiune beta a aplicației Android Q, veți dori să vă îndreptați către pagina web a programului Google Android Beta. Odată ce vă aflați la Android Beta pentru Pixel, va trebui să fiți conectat (ă) la contul dvs. Google, atunci ar trebui să vedeți că telefonul Pixel apare în zona "dispozitive eligibile" – atâta timp cât telefonul dvs. are și contul dvs. Google , logat ca atare.

Ce este nou în Android Q Beta 4:
1. În opțiunile pentru dezvoltatori, sub Theming au apărut noi culori de accent. Acestea includ Scorțișoară, Ocean, Spațiu și Orhidee. Înainte de aceasta, erau disponibile doar albastru (implicit), verde, negru și purpuriu.
2. Conversia rotației contextuale: Dacă opriți rotația ecranului în funcție de orientare, în colțul inferior al ecranului va apărea un buton. Atingeți butonul pentru a comuta orientarea în zbor.
3. Declinarea avertismentelor printr-o scurgere funcționează acum de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga.
4. Pictograma wi-fi nouă în colțul din dreapta sus – unghiuri ascuțite.
5. Imaginile de ecran nu mai apar în galeria cu data / ora incorectă etc.
6. Porniți ecranul la un Chromecast sau un televizor Android și vedeți ce se întâmplă!
7. Dacă vedeți ceva nou, anunțați-ne și vom actualiza această listă!

Beta 3 a fost livrată la Google I / O 2019 pe data de 7 mai și mai sunt lansate două versiuni Beta înaintea lansării finale. Această versiune are API-urile finale și setul SDK oficial pentru dezvoltatori, împreună cu capacitatea de a publica aplicații care vizează cel mai recent API (care este API 29.)

Beta 4 a fost programată pentru începutul lunii iunie (chiar acum) – chiar la timp! Pe consolă oficială Google Developer Console, celelalte două actualizări pentru Android Q sunt programate pentru "după iunie". Versiunea finală a Android Q este programată pentru Q3, 2019.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here