Este momentul să vă schimbați parolele – toate acestea. O colecție recent descoperită de adrese de e-mail, conturi și parole constituie acum cel mai mare set expus vreodată. Și a apărut doar în această săptămână. Dimensiunea exactă a acestei încălcări a informațiilor eclipsă faptul că există orice alt incident unic – iar șansele pe care e-mail-ul dvs. nu le are printre scurgeri este mic.

                 

Setul de e-mailuri și parole a fost numit "Colecția # 1" de către cercetătorul de securitate și prima entitate non-malware pentru a dezvălui setul, Troy Hunt. Troy Hunt este, de asemenea, un director regional Microsoft și creatorul celui mai masiv cel mai masiv e-mail-compromis checker din lume, "Am fost pwned?" NOTĂ: Acest site este susținut de oamenii de la 1Password, deci Hunt ar putea profita din aceasta, dar serviciile pe care le oferă sunt cu adevărat legitime și gratuite pentru utilizatorul final.

Situația de astăzi este, de asemenea, destul de legitimă în complexitatea, amploarea și importanța acesteia. Această scurgere este cea mai mare scurgere din istoria recentă printr-o lovitură lungă – și cea mai mare încălcare a conturilor, vreodată, cu aproximativ 61 de milioane. Dimensiunea acestei încălcări este greu de imaginat.

• Colecții # 1 Statistici de încălcare a datelor:
• Rânduri: 2.692.818.238
• Date individuale de încălcare a datelor incluse: Mii
• Combinații unice de e-mail / parole: 1.160.253.228
• Adrese de e-mail unice: 772,904,991
• Parole unice: 21,222,975

Acest ultim număr ar trebui să vă dea o pauză. Există aproximativ 773 de milioane de e-mailuri în rupere, au fost doar 21 de milioane de parole. Asta înseamnă că au existat repetări în exces. Un număr mare de parole erau în amestec care erau identice unul cu celălalt.

În acest moment te-aș conecta la HaveIBeenPwned din nou, la secțiunea Passwords – dar poți ajunge la ea prin link-ul de mai sus dacă ai nevoie. Ce ar trebui să faceți cu adevărat înainte de asta, vă schimbă parola. Schimbați-vă parola chiar acum, după ce ați verificat colecția de Pwned Passwords de aici și ați găsit noua parolă pentru a NU să fiți printre cei din acea colecție.

Nu contează dacă parola dvs. este un cuvânt fără numere sau dacă există litere mari sau orice altceva. Doar atâta timp cât parola nu se află în acea bază de date, veți fi cu 100% mai sigură decât dacă nu v-ați modificat parola în primul rând. Încetați să cercetați această încălcare masivă.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here