Cea mai interesantă colecție de articole de gadget și tehnologie de multe feluri care a lovit Las Vegas săptămâna trecută sub forma CES 2019. Am privit lotul, am perusalat cabinele și am întâlnit cele mai mari branduri din afacere pentru a vedea ce cel mai rău. Astăzi am enumerat premiile noastre anuale "Best of CES", pentru a descoperi ceea ce am descoperit cel mai bun, cel mai strălucitor și cel care a avut cel mai mare potențial. Computerele, mașinile, televizoarele, produsele de jocuri și dispozitivele inteligente se află în mix

                 

Cel mai bun dispozitiv IoT / Smart Home: Lenovo Smart Clock

Această categorie merge la Ceasul inteligent al Lenovo – la fel ca cel mai bun premiu al CES 2018 (anul trecut) pentru IoT / Smart Home, a mers la Lenovo Smart Display. Acum, ambele dispozitive sunt pregătite să aducă Asistentul Google în fiecare cameră a casei tale inteligente. Modelele mai mari sunt create pentru bucătărie și sufragerie, în timp ce Lenovo Smart Clock se potrivește perfect dormitorului.

Cel mai bun laptop mobil: Acer Swift 7

Am vrut să subtitrază acest premiu "AKA laptop-ul cel mai probabil să se rătăcească într-un teanc de hârtii și / sau să arunce într-o rafală de vânt". Acer Swift 7 este acel dispozitiv. Este un interpret decent de la ceea ce am văzut până acum, dar adevărata sa forță constă în dimensiunea, forma și frumusețea lui șocante

Cel mai bun laptop: Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Dimensiunea și forma sunt slicker, specificațiile sunt îmbunătățite, aspectul este doar puțin mai ascuțit – dar inima rămâne. Caracterul Lenovo ThinkPad X1 Carbon (Gen 7) este cel mai bun premiu pentru laptop-ul CES 2019 pentru capacitatea sa de a păstra ceea ce funcționează și de a îmbunătăți biții cu potențial. Există și o nouă ThinkPad X1 Yoga foarte apropiată, pe care ați dori să o verificați.

Cel mai bun produs de jocuri: Razer HyperSense

Termenul Razer HyperSense nu este strict nou pentru CES – au introdus programul înapoi cu lansarea căștilor în noul lor demo. Noua demonstrație, după cum indică și numele, este noua parte a ecuației. Aici avem ocazia să simțim greutatea completă a atacului care este HyperSense din toate direcțiile.

Razer HyperSense este o combinație între utilizarea mai multor produse de feedback haptic. Așa cum veți citi în articolul legat mai sus, punerea în mișcare în direct și în repetate rânduri a mai multor produse necesită simultan eforturi ale mai multor mărci. În viitorul apropiat, Razer HyperSense va aduce o configurație mult mai intensă de jocuri pentru utilizatorii de pretutindeni.

Cel mai bun PC de jocuri: Acer Predator Triton 900

Doar câțiva ani în urmă, un "laptop de jocuri" ar fi fost doar masiv din cauza necesității. Ele erau groase, afișajele lor nu erau superbe și nu erau deosebit de puternice. Aici, în 2019, suntem cu siguranță într-o epocă nouă. Acer Predator Triton 900 ne arată că cea mai mare parte pe care o avem în mașină acum nu este acolo pentru a se înghesui în componente, este acolo pentru robustețe și pentru caracteristici suplimentare.

Acer Predator Triton 900 are un display flippable, făcându-l pregătit să se rostogolească pentru tot felul de situații de joc – în special cele destinate utilizării unui controler XBox One. Există un dong USB în tava de ieșire a laptop-ului pentru acel scop – timp pentru jocuri aplenty, oriunde, fără compromis

Cel mai bun instrument de creare a conținutului: Camera de supraveghere Obsbot Tail AI

Aceasta este o cameră pe o pivotare – dar mai bună decât aceasta, este o cameră inteligentă pe o pivotantă, una capabilă să urmărească în jurul utilizatorului. Utilizarea camerei Obsbot Tail este ca și cum ai avea propriul operator de cameră, fără a avea nevoie de un om pentru a vă ajuta. Conceptul este simplu, execuția este frumoasă și produsul este solid. Ce mai puteți dori dintr-o cameră care vă urmărește într-un cerc? Veți vedea demo-urile de ieșire ale aparatului foto încep să apară pe SlashGear în curând!

Cel mai bun dispozitiv medical mobil: Phonak Audeo Marvel hearing aid

Unul dintre cele mai versatile aparate auditive pe care le-am văzut vreodată a venit la CES 2019 sub forma lui Phonak Audeo Marvel. Acest produs se reîncarcă fără fir, transmite audio de la Android sau iPhone, transmite audio de la aproape orice alt dispozitiv fără fir din lume (atâta timp cât dispune de Bluetooth Classic) utilizând cipul Sonova Wireless One Radio Digital (SWORD 3.0) și lucrează cu conectivitate inteligentă pentru aplicații în timp real (myPhonak) și transcriere a apelurilor telefonice live (myCall-to-Text). Acest ajutor auditiv ar putea fi primul dintr-o nouă generație de produse medicale, destinate masei.

Cel mai bun televizor: LG Signature OLED TV R

Odată ce am ales televizorul rulant LG Signature OLED TV R ca cel mai bun televizor al CES 2019, am fost surprinși să constatăm că am selectat predecesorul său mai devreme (nu destul de pregătit pentru consumatori) ca cel mai bun televizor al ultimului an convenție. Acest televizor continuă să nu fie doar surprinzător și încântător, dar plin de potențial pentru o gamă largă de consumatori. Mai mult decât probabil va fi în stare să-și permită această primă versiune, oricum.

Cel mai bun accesoriu: Anker Roav Bolt

Acest accesoriu este simplu, puternic și se va conecta, în general, în viața ta într-un mod foarte natural. Acesta este modul în care un accesoriu mare ar trebui să funcționeze – ar trebui să fie relativ departe de drum în timp ce face afaceri pentru a vă face viața mai bună – sau cel puțin mai distractiv. Acesta este Anker Roav Bolt și va aduce Asistentul Google la vehiculul dvs. cu cea mai mare ușurință.

Cel mai bun purtător: Mercedes-Benz Garmin vivoactive 3 GPS smartwatch

Smartwatch-ul dvs. poate ști ce este rata dvs. de impuls sau cât de mult ați exercitat, dar sunteți de obicei pe cont propriu atunci când este vorba de a face ceva cu datele respective. Colaborarea dintre Mercedes-Benz și Garmin, însă, ia măsuri ca stresul șoferului și le va folosi pentru a forma trasee de navigare, setări de relaxare și multe altele. Având în vedere cât timp petrece persoana obișnuită în mașină în fiecare zi, aprofundarea conversației dintre șofer și mașină poate fi doar un lucru bun.

Cel mai bun automobil: 2019 Nissan Leaf Plus

Pentru ca autovehiculele electrice să atingă succesul pe piața de masă, au nevoie atât de gamă cât și de prețuri accesibile. Acolo vine modelul 2019 Leaf Plus – sau Leaf e +, așa cum va fi cunoscut în afara SUA – combinând hatchback-ul EV cu prețuri agresive, cu o gamă suplimentară de baterie mult mai mare. Este un pas potrivit pentru cel mai bine vândut automobil electric din întreaga lume.

Cel mai bun din CES: Audi Holoride

Dacă ceva se referă la temele CES 2019 care se reunesc, este vorba despre Audi și Holoridele lui Disney. Combinând accentul în domeniul automobilelor ce domină din ce în ce mai mult spectacolul de Consumer Electronics, cu realitatea virtuală, cu noi tipuri de conținut de divertisment și vârsta apropiată a autovehiculelor autonome, ea întreabă nu numai ce vom face atunci când suntem condus – sau mașini – dar cum se poate încă relaționa cu lumea reală din jurul nostru.

Rezultatul este Holoride, o experiență de divertisment VR și de jocuri care își construiește povestea despre mișcările mașinii pe care o conduci. O navă spațială virtuală care accelerează odată ce taxiul se alătură autostrăzii sau o luptă neașteptată a șefului, reținut în trafic: este o interfață reală și digitală pentru un tip de interactivitate pe care nu l-am mai văzut până acum. Și cu Disney, Audi și alții la bord, Holoride are potențialul de a fi mult mai mult decât un concept tech show.

Asigurați-vă că ați verificat linia de timp de mai jos pentru cele mai bune dintre listele CES din ultimii ani. Apoi gândește-te și stai în jur – imaginați-vă ce vom vedea în tot restul anului 2019!

        
        
         
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here