WD Black SN750 NVMe SSD a fost dezvăluit săptămâna aceasta cu scopul de a prelua cele mai performante platforme de jocuri PC. Va face acest lucru cu o capacitate de până la 2TB pe un singur factor M.2 format … care este super duper, dar versiunea care ne interesează este cea cu un radiator integrat. Vor exista versiuni cu radiator și versiuni fără, versiunile fără să fie lansate mai întâi, apoi radiatorul secund.

                 

Western Digital a vorbit despre modul în care SSD-urile tradiționale NVMe "sunt proiectate să accelereze performanțele pentru a menține temperatura de funcționare a motorului în parametri acceptabili". WD a dorit să rezolve problema celor mai minunate PC-uri care necesită performanțe mai mari (mai ales pentru jocuri) , așa că au vorbit cu oamenii de la EKWB. EKWB funcționează în tehnologia de răcire PC

Cu EKWB, WD Black SN750 NVMe SSD va fi lansat cu un radiator. Versiunile SSD WD Black SN750 NVMe cu un radiator vor varia în dimensiuni de la 500GB la 2TB. Aceste versiuni sunt estimate a fi puse la dispoziție în "Primăvara 2019" – care, în funcție de vremea chiar acum în afara ferestrei mele, ar putea fi "Niciodată". Trebuie să presupun că primăvara 2019 va fi în jurul lunii aprilie în altă parte în SUA și în restul lumii, dar vom vedea.

• Citește perf: Până la 3.470 MB / s pentru modelul 500GB și 1TB
• Scrieți perf: Până la 3.000MB / s pentru modelul 1TB
• IOPs: 515.000 citite aleator și 560.000 pentru modelul 1TB)

(Pe perfper de mai sus, pe WD: "Un megabyte pe secundă (MB / s) = un milion de octeți pe secundă, pe baza testelor interne, performanța poate varia în funcție de dispozitivul gazdă, condițiile de utilizare, capacitatea unității și alți factori .“)

Această SSD oferă o garanție limitată de cinci ani, cu o rezistență de până la 600TBW pentru modelul 1TB și până la 1200TBW pentru modelul 2TB (în curând). Pentru modelul WD Black SN750 NVMe SSD 2TB, disponibilitatea estimată este februarie 2019 – deci luna viitoare. Modelul cel mai puțin costisitor va fi de 250GB la 80 $, în timp ce cel mai scump va fi în jur de 500 $ – pentru ediția 2TB

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here