Deși nu a fost facturat exact ca o platformă majoritară de consum, cum ar fi Android, imaginea sistemului de operare Chrome sa limitat în cea mai mare parte la sarcinile de bază de calcul, în special la procesarea textului și la activitățile legate de Internet pe care le fac adesea studenții și lucrătorii de birou. Abia recent, Google a depus eforturi serioase pentru a prezenta sistemul de operare Chrome ca pe un loc pentru a obține o activitate reală, în special în contrast cu iOS pe iPad. Următorul truc îl va continua în această direcție, punându-l la același nivel cu sistemele de operare desktop cu desktop-uri virtuale.

                 

Desktopurile desktop sau spațiile de lucru virtuale nu sunt tocmai noi, dar este un concept aiien tuturor utilizatorilor de putere. Pe scurt, funcția vă permite să aranjați ferestre și programe în grupuri tematice, în funcție de proiect sau în orice caz preferați, ceea ce face să pară că aveți mai multe copii ale sistemului de operare. Platformele Linux au avut această caracteristică de zeci de ani, în timp ce Mac OS X (acum macOS) a ajuns în 2009 ca "Spații" (acum parte a Misiunii de Control), iar Windows 10 a implementat-o ​​abia în 2017.

Având în vedere complexitatea procesului de implementare și de utilizare, desktopurile virtuale reprezintă o caracteristică puțin probabilă pentru sistemele de operare mobile precum Android sau iOS. Pentru a se diferenția de mulțimea respectivă, Chrome OS folosește acea funcție. A fost acordat pentru o perioadă de timp pe foaia de parcurs a dezvoltatorilor, dar schimbarea recentă a codului sursă este prima apariție publică a acestei caracteristici.

"Birourile virtuale", așa cum se pare că se numește, este departe de a fi chiar aproape completă, deoarece comitetul este doar pentru prima schelă. Videoclipul inclus, totuși, oferă o idee despre modul în care ar putea să arate UI. O prezentare generală va permite utilizatorilor să vadă, să creeze și să gestioneze astfel de desktopuri virtuale, deși nimic nu pare să funcționeze în acest moment

Mai mult decât o caracteristică extraordinară de utilizatori de putere, cu toate acestea, desktop-urile virtuale Chrome OS ar putea schimba și chipul hardware-ului sistemului de operare Chrome. Ca o caracteristică super-multi-tasking, desktop-urile virtuale ar necesita puțin mai mult procesare și memorie, mai ales atunci când utilizatorii sunt prea obișnuiți să aibă mai multe ferestre și aplicații deschise. Acest lucru ar putea crea probleme pentru Chromebookurile de la sfârșitul anului, cu excepția cazului în care este o caracteristică pe care OEM-urile o pot alege să o dezactiveze.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here