Întotdeauna va veni un moment când îți dorești să accesezi un computer fără să-l atingi. Și nu, nu vorbim despre raportul minorităților. Accesul la computerul la distanță a fost întotdeauna o afacere dificilă, necesitând anumite aplicații terțe, configurații complicate și înscrieri de cont noi. Spațiul de lucru Google la distanță de la Google a încercat să simplifice acest proces și face acum chiar mai simplu eliminând necesitatea unui program diferit de browserul Chrome încredințat.
                 

Numele Chrome Remote Desktop nu este nimic nou și merge cu câțiva ani în urmă. În ciuda numelui, acesta a fost disponibil pe computere prin Chrome și pe Android și iOS. Cu cea mai recentă iterație a acestei caracteristici, cu toate acestea, Google pune accentul pe partea "Chrome" a numelui.

Chrome Remote Desktop Desktop pe Web a fost lansat în decembrie 2017 și a profitat de faptul că aproape toată lumea folosește un browser și majoritatea acestui set folosesc de obicei Chrome. Tot ce trebuie să faceți fiecare parte a conexiunii la distanță este să accesați pagina web a serviciului și să urmați instrucțiunile pas cu pas.

Desigur, aceste instrucțiuni includ instalarea unei extensii a browserului Chrome, care se leagă tot mai mult de Chrome. Google a anunțat atunci că va retrage versiunea de aplicații desktop a Desktopului la distanță Chrome, dar nu și-a dat o dată dificilă. Extensia nu va mai fi acceptată după 30 iunie 2019. Dacă funcționează în continuare, vom afla în curând.

În afară de aceasta, procesul de înființare este exact același. Cei care doresc ca computerul să fie controlați de la distanță vor trebui să genereze și să trimită un PIN unic pentru a autoriza conexiunea. Google promite că utilizează cele mai recente tehnologii web, ceea ce indică faptul că ar trebui să fie mai rapid și mai robust decât înainte.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here