Deși unele laptop-uri din aceste zile au început să folosească o mulțime de cartele SIM pentru propria conectivitate, majoritatea încă nu o fac. Acest lucru este valabil chiar și pentru dispozitivele portabile 2-în-1. Și în timp ce este posibil să utilizați telefonul ca un hotspot, procesul de tethering nu este la fel de simplu și rapid ca doar să răsuciți un singur switch. Soluția Google, inspirată de Instant Hotspot de la Apple, este de a implementa Tethering instantaneu între sistemele Chrome OS și telefoanele Pixel sau Nexus. Acum, această caracteristică devine disponibilă chiar și pe telefoanele produse de Google

                 

Au trecut aproape doi ani de la lansarea acestei caracteristici și este una dintre trăsăturile de criminalitate ale sistemului de operare Chrome OS. Pe scurt, Instant Tether permite utilizatorilor să fixeze un Chromebook prin simpla selectare a telefonului din lista de puncte de acces Wi-Fi. Aceasta elimină nevoia de a activa mai întâi punctul hotspot Wi-Fi pe telefonul Pixel sau Nexus, confirmând acțiunea și apoi trecând la dispozitivul Chrome OS pentru a căuta hotspot-ul respectiv.

Potrivit lui Keith I Myers, aceași funcționalitate va fi deschisă și pentru telefonul non-Pixel care va porni sistemul de operare Chrome OS 73, deși această versiune este disponibilă în prezent numai în canalele Canary și Dev. Dar, odată ce va fi stabilă, veți putea înregistra un telefon Android ce rulează Android 7.1 Nougat sau mai târziu pentru Tethering instant. În testul Myer, el a folosit un Samsung Galaxy Nota 9 (care rulează Android Oreo).

Deși este cu siguranță o caracteristică convenabilă, se aplică cerințele obișnuite și cerințele. Pentru unul, nu pare să funcționeze încă cu toate telefoanele Android care îndeplinesc această cerință. Cu toate acestea, cel mai important este că operatorul de telefonie pe care se află telefonul trebuie să susțină legarea, ceea ce implică adesea costuri suplimentare.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here