Microsoft Surface Go este, desigur, cea mai accesibilă Suprafață vreodată și oferă o experiență de suprafață celor care au nevoie fie de un computer însoțitor pe drum, fie de o tabletă portabilă care poate face aproape orice în rațiune. În ciuda prețului său relativ scăzut, comparativ cu frații săi mai puternici, unii consideră că este totuși supradimensionat pentru specificațiile sale. Dacă sunteți unul dintre aceștia și nu vă deranjează să folosiți un dispozitiv similar, atunci noul UBook al lui Chuwi ar putea fi acel bang perfect pentru dolarul pe care îl căutați.

                 

Chuwi a făcut alternative mai accesibile la laptopurile și tabletele populare. Cu alte cuvinte, îl puteți numi probabil clone de Suprafețe, MacBooks și altele asemenea. Da, acesta este un termen derogatoriu pentru a folosi aceste zile, dar, desigur, Chuwi reușește întotdeauna să-l scoată.

Să fim realiste, totuși, vor exista întotdeauna unele diferențe. Cea mai mare cu Chuwi UBook este procesorul. Intel "Pentium Gold 4415Y" este destul de exclusivist pentru Surface Go. Oricine altcineva se va instala pentru Pentium sau Core m3. Din fericire, Chuwi a ales să meargă cu acesta din urmă, un Intel Core m4-6Y30, pentru a fi exact. Cealaltă diferență majoră este ecranul în care Microsoft pare să fi cornere piața pe afișaje de 3: 2. Chuwi UBook utilizează un panou 1920 × 1080 mai tradițional, dar și mai mare, de 11,6 inci

În aproape toate celelalte cazuri, Chuwi UBook este aproape, lovitură de lovitură, echivalentă cu configurația high-end a Surface Go. Asta inseamna 8 GB de RAM si 128 GB de SSD, cu o optiune de a merge pana la 1 TD SSD. În timp ce Surface Go este limitat la un port USB-C plus un port de încărcare proprietate, UBook are două porturi USB-A, un port USB-C și un port HDMI micro. Cu toate acestea, adaugă la greutatea sa la 760 de grame.

Pentru aceste specificații și mai puține porturi, Microsoft Surface Go ar costa 549 de dolari, plus aproximativ 180 de dolari pentru un Cover Type Type și un Pen Surface. În schimb, Chuwi UBook pe Kickstarter începe de la 379 dolari, cu capacul tastaturii inclus gratuit. Și dacă l-au lovit următorul gol, chiar Stylus-ul ar fi inclus gratuit. Doar prețul ar putea să te facă să uiți compromisurile pe care Chuwi a trebuit să le facă pentru a oferi o experiență portabilă cât mai aproape de Surface Go cât poate merge

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here