În această săptămână WWDC 2019, Apple și-a dezvăluit propriul și probabil un serviciu de înscriere unică (SSO) restante. Conectați-vă cu Apple a fost destul de mult văzută ca o companie care aruncă umbra la Google și Facebook pe propriile SSO-uri. Se pare, totuși, că Apple face mai mult decât să ofere utilizatorilor o alternativă care să respecte viața privată. De fapt, va fi necesar ca unii dezvoltatori de aplicații să ofere utilizatorilor această opțiune dacă fac deja Facebook sau Google oricum.
                 

Această cerință are sens de când Conectați-vă cu motivul principal al Apple pentru existența este protejarea utilizatorilor de la Apple de eventuale scurgeri de informații private către terțe părți. Și de către terțe părți, Apple înseamnă, de obicei, Facebook și Google, nu din păcate, ci pentru că acestea sunt cele mai obișnuite SSO-uri pe care le oferă aplicațiile.

Conform revizuirii revizuite a App Store Review Guidelines, în cazul în care aplicațiile oferă fie una dintre cele două, acestea vor trebui să ofere și Conectare la Apple. Dacă aplicațiile necesită doar un nume de utilizator și o parolă proprie, acestea pot continua normal. Cu toate acestea, utilizatorii ar putea dori să ofere o ofertă de conectare cu Apple în schimb.

Mai mult decât ușurința de conectare cu Face ID sau Touch ID, SSO-ul Apple încearcă să împiedice ieșirea informațiilor acolo unde nu ar trebui. Poate chiar să creeze un e-mail cu semnătura aleatorie atunci când vă înscrieți pentru aplicații și servicii, astfel încât acele aplicații să nu știe nici măcar e-mailul real. Apple va fi cel care le va transmite în cont.

Conectați-vă cu Apple merge în beta în această vară, dar cerința nu va intra în vigoare până când serviciul este disponibil în comerț. Desigur, dezvoltatorii de aplicații vor trebui să facă treaba pentru a adăuga noua experiență de conectare și rămâne de văzut cât de mult va afecta aplicațiile.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here