Filmul popular al anilor '80 Jocul pentru copii este reînnoit pentru audiențe moderne, cu o versiune posibilă de robotică a păpușilor deținuți Chucky. Prima remorcă pentru remake-ul 2019 a fost lansată astăzi de Orion Pictures, cu doar câteva luni înainte de emisiunea sa teatrală programată pe 21 iunie. Deși detaliile sunt subțiri în acest moment, remorca indică faptul că inteligența artificială și tehnologiile avansate pot avea un rol în ultima tranșă a francizei

                 

Jocul pentru copii a fost lansat inițial cu un rating "R" în 1988, introducând publicul unui ucigaș ucigaș numit Charles Lee Ray, care și-a pus sufletul într-o păpușă populară (fictivă) numită Chucky. De la noul său corp plastic, Ray a continuat să pretindă victimele, în cele din urmă înregistrând mai multe tranșe ulterioare în franciza de film.

Nu este clar cât de mult din povestea originală se va transforma în remake-ul din 2019, deși remorca dă câteva sugestii. Spectatorii sunt introduși într-o companie de tehnologie care creează jucării avansate – există sugestii atât pentru robotică, cât și pentru inteligența artificială – pentru copii. Aceste produse sunt concepute pentru a cunoaște, înțelege și iubi copiii, dezvăluie remorca.

Tânărul protagonist al filmului desprinde un cadou dat de mama sa, jucat de Aubrey Plaza, moment în care jucăria îl scanează imediat cu ceea ce pare a fi un laser. Este prezentă haina iconică Chucky, precum și fotografii scurte și ambigue ale păpușilor cu părul roșcat.

Păpușa actualizată Chucky se află într-un sindrom de ucidere, așa cum ne-am fi așteptat, și o vedem că revendică cel puțin trei vieți în remorcă. Nu există nici un cuvânt pe plot, dar mai multe detalii sunt susceptibile de a apărea în lunile următoare ca remorci adiționale sosesc

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here