Cortana se separă de bara de căutare Windows 10, iar asistentul Microsoft obține un loc separat în bara de activități. Noua funcționalitate a fost lansată astăzi în Windows 10 Build 18317 (19H1), cea mai recentă versiune a Insider Preview-ului Microsoft în așa-numitul Instant Fast.

                 

"Continuând, vom decupla Căutarea și Cortana în bara de sarcini", explică Dona Sarkar și Brandon LeBlanc de la Microsoft. "Acest lucru va permite fiecărei experiențe să inoveze în mod independent pentru a-și servi cel mai bine publicul țintă și pentru a folosi cazurile."

Până acum, Cortana și bara de căutare din Windows 10 au coexistat. Dând clic pe butonul microfonului a declanșat o interogare vocală, în timp ce introduceți direct în casetă mergeți la vânătoare pentru fișiere. Cu toate acestea, Cortana se îndepărtează și va primi o pictogramă specifică de lângă caseta de căutare proprie.

Prin urmare, dând clic pe caseta de căutare va lansa o experiență de căutare dedicată, Microsoft spune că, făcând clic pe pictograma Cortana, se deschide prima experiență de asistență digitală vocală

Microsoft a experimentat acest lucru timp de câteva săptămâni, cu o încercare precoce a separării împinse la unii pe Insider Preview. Căutarea și setările Cortana, între timp, au fost separate de asemenea, împreună cu politicile de grup. O versiune completă a tuturor utilizatorilor Windows 10 este de așteptat să aibă loc în aprilie 2019, presupunând că totul merge la plan.

Este cel mai recent dintr-o serie de actualizări ale modului în care Windows 10 oferă rezultate de căutare și Cortana, împinse în bucăți peste clădirile anterioare. Înapoi în noiembrie 2018, de exemplu, Microsoft a redeschis pagina de destinație a căutării cu o nouă temă și aducerea opțiunilor de filtrare în prim plan de la început. Cu o lună înainte, un nou mod Enhanced pentru indexarea căutării a promis o îmbunătățire imensă a vitezei pentru rezultate, datorită unui indice mai detaliat.

Nu este singura modificare fundamentală în Windows 10 Build 18317 (19H1). Microsoft spune că testarea sa timpurie a demonstrat îmbunătățiri măsurabile într-o nouă modalitate de manevră a fiabilității de pornire pe care o testase și, astfel, va fi lansată în mai mare măsură.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here