Săptămâna trecută, cutia de viteze a dezvăluit oficial Borderlands 3 . A fost un anunț care a venit de multă vreme, dar chiar și cu această așteptare, încă nu am primit toate detaliile pe care sperăm. Anume, vorbind despre o dată de lansare a fost ceva care a fost lăsat în întregime anunțul cutiei de viteze, dar astăzi, compania ar fi putut să o scurgă mai devreme oricum.
                 

Un tweet curios a fost publicat în contul oficial Borderlands 3 Twitter în dimineața aceasta. Tweet-ul, care a determinat fanii să pre-comandă jocul, a spus: "Mayhem vine în 13 septembrie. Pre-comanda acum pentru pachetul de arme de aur Gold!" Presupunând că nu a fost un fel de glumă de April Fools, ar putea să se alăture unei date de lansare din septembrie pentru Borderlands 3 .

Bineînțeles, în momentul de atunci, cutia de viteze a șters tweetul, dar nu înainte ca oamenii de la IGN să poată lua o captură de ecran a acestuia. Ei, de asemenea, au ajuns la Gearbox pentru a vedea dacă tweet-ul a fost legitim, dar toată compania a făcut a fost răspuns cu imaginea de mai jos.

Așadar, dacă data lansării de pe data de 13 septembrie a fost reală sau falsă, este aparent o întrebare care nu va răspunde astăzi. Un alt tweet, care a fost vizionat pentru prima dată de un utilizator pe forumurile ResetEra, a servit un trailer pentru Borderlands 3 care conținea un filigran pentru magazinul Epic Games în colțul din stânga jos, Borderlands 3 va fi un magazin epic exclusiv. La fel ca și celelalte tweet-uri, și acesta a fost șters.

În timp ce este tentant să credem că cineva de la Gearbox a rănit și a lăsat data de lansare pentru Borderlands 3 alunecare, merită, de asemenea, să ne amintim că societatea nu este străin să glumească în jur și chiar uneori trolling fanii săi. Indiferent dacă este sau nu doar o glumă elaborată de Fools Fools pentru a ne face să vorbim despre Borderlands 3 este o mare întrebare, deoarece este o mișcare pe care, cu siguranță, nu am pune-o în trepte. Indiferent, vom afla mai multe despre Borderlands 3 pe data de 3 aprilie, așa că fii atent la informațiile respective.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here