Samsung a anunțat deja data evenimentului său Unpacked 2019 și nu a lăsat nici o îndoială că va anunța Galaxy S10 acolo. Cu toate acestea, unii ar putea fi un pic mai interesați să vadă altă navetă a Samsung din anul 2019, care nu este Nota Galaxy 10. Da, vârsta pliabilă se apropie destul de încet și ar putea fi mai aproape decât crezi. Atât de aproape încât s-ar putea întâmpla chiar în aceeași zi în sine. Această posibilitate nu provine din sursa principală de scurgere, ci, intenționat sau nu, din propriile anunțuri ale Samsung

                 

Samsung a tencuit un număr de "panouri de afișare captivante" pe locul Place de la Concorde din Paris, care acordă un omagiu originalității coreene, folosind literele naționale, Hangeul. Designul panourilor este minimalist, doar imaginea formată de personaje ca temă principală. Și "mesajele intrigante" pe care semnele le spun? "Viitorul se desfasoara" la "20 februarie".

Acea dată este, desigur, aceeași dată cu Samsung Unpacked 2019. Probabil că nu prea este nevoie să convingi că mesajul este despre telefonul pliabil Samsung. Deci, da, nu prea mult de un secret că Samsung va dezvălui ambele telefoane în aceeași zi.

În timp ce Galaxy S10 este interesant în sine, ca să nu mai spunem mai practic pentru viitorul apropiat, telefonul pliabil, cum ar fi Galaxy Fold a.k.a. "Winner", este adesea mai curios din cauza noutății sale. În timp ce compania chineză Royale a încercat să bată Samsung la pumn cu FlexPai, execuția lui lasă mult de dorit.

Mai sunt încă multe lucruri rămase necunoscute despre telefonul pliabil Samsung, mai ales când vine vorba de specificații. Anterior, sa crezut că vine cu două baterii de 3.100 mAh pentru un total impresionant de 6200 mAh. Acum unii spun că va fi doar un total de 4400 mAh împărțit în două. Este încă mare și sperăm că este suficient de mare pentru a susține toate aceste ecrane.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here