DC Universe, serviciul de abonament de la DC Entertainment, și-a anulat spectacolul original Swamp Thing . Seria este una dintre primele spectacole originale pe care serviciul digital le oferă abonaților, prezentând caracterul Universului DC în propria sa dramă. Știrile despre anulare au apărut mai devreme astăzi, dar a fost nevoie de ceva timp pentru a ajunge la detalii oficiale.
                 

este o dramă originală regizată de Lens Wiseman și are rolul principal în rolul lui Abby Arcane, Crystal Reed. Spectacolul urmează Arcane, în timp ce investighează un virus care lovește un mic oraș, ceea ce îi determină să descopere secretele "mistice și terifiante" ale mlaștinii din care provine.

Ca și în majoritatea emisiunilor originale, Swamp Thing necesită un abonament la Universul DC pentru flux. Primul episod (pilot) a intrat live în serviciu cu câteva zile în urmă, iar după aceea Deadline a raportat în numele unor surse anonime că spectacolul a fost anulat.

Viitorul emisiunii a fost deja în cauză din cauza unei decizii anterioare care a redus primul său sezon de la 13 la 10 episoade. În ciuda acestui fapt, drama a persistat până la premiera, doar pentru a obține zile mai târziu. Primul sezon este finalizat și va continua să se desfășoare așa cum a fost planificat.

DC Universe va lansa fiecare nou episod la ora stabilită în mod regulat, care este în fiecare vineri în săptămânile care au condus până în 2 august. Toate cele 10 episoade vor fi disponibile în flux pentru abonați, dar spectacolul nu va trece la sezonul al doilea. Pagina de serie poate fi găsită aici.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here