Dovezile sunt în budincă când vine vorba de criptarea end-to-end sugerată a unui singur sistem de mesagerie între Facebook, Instagram și WhatsApp. Astăzi, o declarație de la Facebook sugerează că ei "lucrează la realizarea mai multor produse de mesagerie criptate end-to-end și luând în considerare modalități de a facilita accesul la prieteni și familie în rețele". Dar nu este importantă această teză – este cel care vine imediat după ce îmi spune că bănuiesc că este probabil adevărat.

                 

"Așa cum v-ați aștepta, există o mulțime de discuții și dezbateri pe măsură ce începem un proces lung de constatare a tuturor detaliilor cum va funcționa acest lucru", a declarat reprezentantul Facebook într-o declarație. Acesta este un lucru sigur – o bucată din declarația pe care grupul o poate privi înapoi și poate spune: "Vezi, nu am spus că nu ne vom schimba niciodată mințile"

Deci, câteva lucruri se întâmplă aici, în opinia mea. În anii 2012 și 2014, Facebook a achiziționat Instagram și WhatsApp. După cum am văzut în ultimii câțiva ani, liderii anteriori ai acestor companii au părăsit de pe Facebook. După cum sugerează CNBC astăzi, aceste ieșiri au fost toate "pe fondul unor rapoarte despre luptele de putere și dezacordurile privind strategia de publicitate"

Aici, în ianuarie 2019, s-a sugerat că cele trei companii majore vor integra sistemele de mesagerie pentru a permite conversații în rețea în rețea. Acest lucru ar permite grupurilor majore de utilizatori de pe fiecare platformă să vorbească cu grupuri în celelalte și ar face pași importanți spre menținerea tuturor utilizatorilor din "familia" aplicațiilor Facebook. Pentru totdeauna și pentru totdeauna.

Se sugerează că șeful Facebook, Mark Zuckerberg, insistă asupra cripțiunii – probabil pentru a evita orice controversă viitoare despre confidențialitate, securitate și așa mai departe. Dar, citind între linii, mi se pare că vorbea despre criptare ar putea doar să ușureze mințile acelora care s-au îngrijorat că această conglomerație ar putea bloca liniile dintre jocurile private, personale și corecte pentru motoarele de publicitate Facebook

În realitate, ar fi un mare hit pentru mașina curentă de a face bani din Facebook să ia în considerare oprirea utilizării datelor furnizate de utilizatori în mesaje de tot felul. Nu spunem nimic despre intimitate, ar fi un coșmar logistic pentru a lua în considerare posibilitatea de criptare între toate cele trei rețele sociale principale, fără o modalitate de a plăti direct serviciile menționate.

Modul în care Facebook, Instagram și WhatsApp plătesc facturile acum este prin recoltarea și utilizarea preferințelor, activităților și acțiunilor utilizatorilor. Dacă lucrurile s-au schimbat de când m-am uitat ultima oară, salut comentariile cu privire la starea actuală a lucrurilor.

În opinia mea – spun într-o încercare de a fi cât mai clară posibil că aceasta este opinia mea – este timpul să ieșim din nou. Din Facebook, din WhatsApp și din Instagram. Out, dar NUMAI dacă nu sunteți convins să plătiți pentru serviciile dvs. propriile activități, acțiuni și preferințe. Dacă preferați să plătiți numerar pentru aceste lucruri pentru a vă păstra viața, ca să spunem așa, atunci este timpul să găsiți servicii alternative.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here