În momentul datei de lansare pentru Samsung Galaxy Nota 10, afișajul va profita de unele dintre cele mai rapide tehnologii care evoluează astăzi pe planetă. Samsung Galaxy Nota 10 va fi inca in luna august a anului 2019, cu exceptia cazului in care un eveniment major arunca aceasta lansare off-course. Ne asteptam ca pretul sa fie bustat prin punctul de $ 1k chiar in poarta.
                 

În ianuarie 2019, afișajul Samsung Display's Infinity-O a apărut pentru prima oară pe piață. Primul telefon pentru sport a spus că tehnologia de afișare a fost Samsung Galaxy A8s. La fel ca planurile planificate de Samsung, funcțiile futuriste de mare bang au început să atingă telefoanele de la mijlocul secolului înainte de a lovi AAA. Este probabil ca această strategie să continue până în următorii doi ani, cel puțin.

Primele gauri de afișare Infinity-O au fost mai mari de 3 mm. Nu erau mici, din care poți fi sigur. Pentru a compensa această gaură relativ mare, Samsung a aprins inelul cu software-ul său. Ori de câte ori este activ, o lumină strălucitoare înfășoară inelul în Android.

Nu vom mai fi nevoie să vă faceți griji în legătură cu această distragere a gaurii camerei pentru mult timp. Așa cum a fost prezis în Yonhap News la începutul acestui an și confirmat încă o dată astăzi de Ice Universe, dimensiunea găurii va continua să se micșoreze – foarte, foarte repede.

Dacă gheața este corectă, Nota Galaxy 10 va beneficia de același tip de afișaj rigid Super AMOLED ca și anul trecut, dar cu un pumn de gaură precum Galaxy S10. Punchul va fi mai mic decât cel al Galaxy S10 – cu mai puțin de un milimetru.

Dacă ar fi trebuit să ghiciți cât de mare era gaura în fața frontală a lui Galaxy S10 ce ai spune? În realitate, mărimea gaurii nu va părea majore în schimbările sale în următoarele câteva luni. Comparați mărimea cu acest moment în doi ani – va părea atât de mic încât va fi aproape invizibil.

Cine are nevoie de un afișaj semi-transparent atunci când poți avea doar o gaură mică. O gaură mică care este atât de mică, nici măcar nu o puteți vedea. Dacă nu ai o imagine albă pe ecran. Oh, nu!

Între timp, auzim că prețul Samsung Galaxy Nota 10 va avansa în sus. Nu cu mai mult de câteva sute de dolari, la cel mai puțin costisitor, dar totuși – se ridică. Încă ne uităm la o expoziție începutul lunii august 2019 și o lansare la sfârșitul lunii august 2019 – marcați calendarele cu un creion (doar în cazul în care ceva se schimbă înainte de atunci!)

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here