Este încă mai mult de o lună de acum, dar telefoanele Samsung cele mai importante nu sunt pe deplin cunoscute în acest moment. În timp ce anumite detalii specifice rămân în continuare înfășurate, majoritatea loviturilor mari precum caracteristicile și desenele au fost deja scurgeri la moarte. Dar, în timp ce scurgeri au provenit de la surse de obicei de încredere, acestea sunt încă scurgeri. Din fericire, se pare că Samsung însuși a confirmat proiectarea cel puțin a Galaxy S10 și a ecranului său cu gaură, deși, desigur, a încercat să elimine dovezi de astfel de.

                 

Cu câteva zile în urmă, Samsung a publicat un articol destul de lung, detaliind schimbările din experiența sa de utilizatori în One UI. Aceasta este noua versiune cunoscută pentru prima dată ca Samsung TouchWiz, apoi Samsung Experience și este cea care vine cu Android 9 Pie. Actualizarea a fost lansată la Galaxy S9 și S9 +, astfel încât să vă așteptați să utilizeze imagini ale acelui telefon. Cineva la sediul central ar fi putut sări prea repede arma de pe Galaxy S10 și ar folosi telefonul în schimb

Pentru a fi sincer, s-ar putea să nu fi observat, dar un Redditor a făcut și, datorită unor ajustări de luminozitate, arată că telefonul inițial utilizat în articolul UI are un decupaj al camerei în colțul din dreapta sus al ecranului. Celălalt ecran, însă, nu arată nicio schimbare a interfeței UI în legătură cu acea gaură, dar arată un telefon cu rame foarte subțiri, mai subțire decât orice telefon Galaxy până acum

Desigur, Samsung a înlocuit deja imaginile cu cele mai puțin revelatoare, care servesc doar pentru a confirma suspiciunile. Nu că oricum pot face orice control al daunelor în acest moment. Totuși, a fost frumos ca Samsung să confirme lucrurile chiar și pentru puțin timp.

Galaxy S10 este programată să fie anunțată la un eveniment despachetat în 20 februarie, chiar înainte de începerea procesului MWC 2019. Cu toate acestea, nu va fi singura, deoarece ar putea împărtăși scenă și cu telefonul pliabil Samsung. Atât telefoanele, cât și cel puțin unul dintre cele patru modele Galaxy S10 vor avea baterii destul de mari. Galaxy S10 5G, de exemplu, ar putea avea acumulatori de 5.000 mAh, în timp ce Galaxy F / Galaxy Fold ar putea avea două baterii de 3.100 mAh înăuntru.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here