Astăzi, ne uităm la mesajele codate pe care Google le-a trimis în legătură cu conferința de dezvoltatori Google I / O din 2019. Conferința va avea loc în data de 7, 8 și 9 mai, la Amfiteatrul Shoreline din Mountain View, CA. Acestea sunt detaliile de bază – de acolo devine interesant.

                 

Mai sus veți vedea logo-ul evenimentului oficial # IO19. Acest lucru a fost trimis în această după-amiază, împreună cu un set de videoclipuri cu unele coduri ciudate încorporate. Unele dintre ele au de-a face cu scrisori de codificare, alții au de-a face cu combinații de coduri numerice.

Un set lung de numere, de exemplu, a fost decodificat pentru a însemna următoarele: "suma călătoriei voastre la orizont și la stele veți găsi în rămășițele celei mai lungi căi și ale adâncimii oceanului". Un alt fragment al videoclipului a publicat următoarele: "Să vorbim împreună într-o limbă universală. Am șapte și aveți șase. Sper că înțelegi trucurile mele? "

Ar putea "limba universală" să însemne că Google este gata să vorbească despre următorul pas după Android. Un software comun în care întreaga lume poate trăi în unitate? S-ar putea să fie acel timp, în sfârșit!

Utilizator Până în momentul în care Kottmann părea să fi fost în cauză de la momentul zero. Kottman a găsit un cont Twitter asociat cu anunțul de la adresa @ interntest189. Acest cont a dezvăluit, la rândul său, "Alăturați-ne pentru I O 2019 la Amphitheatrul Shorline din Mountain View, California, în perioada 7 – 9 mai." Există și următoarele:

Bitul de mai sus este conectat prin intermediul punctelor video la linii. În timp ce la început s-ar părea că ne uităm la constelații sau bucăți de felurite hărți de comori – este probabil mult mai simplu decât asta. În schimb, punctele marcate sunt destul de probabil doar punctele în care persoana care utilizează Adobe Illustrator a plasat puncte de schimbare a unghiului liniei vectoriale. Nu e mare lucru, într-adevăr.

Ne traversăm cu degetele, mai este nevoie să descifrăm, dar probabil că avem deja toate elementele de bază. Stați în jur pentru a urmări eventualele anunțuri de program și despre ce va fi în interiorul și în jurul evenimentului – vom fi acolo și în persoană!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here