Devialet a început din nou franceză. Noul Phantom Reactor este un difuzor mai mic și mai eficient care se îmbină în tot ceea ce a făcut difuzoarele Devialet bune în primul rând.

Devialet primul vorbitor, Phantom, a atras recenzii rave cu câțiva ani în urmă. Difuzorul în formă de ouă nu a promis niciun zgomot de fundal, nici o saturație și nici o distorsiune într-un pachet relativ mic.

Pentru a fi clar, nu a fost atât de mic atunci când l-ai comparat cu un vorbitor mediu de raft. Dar când ai pornit-o, s-ar simți ca un vorbitor mult mai mare – ceva pe care îl vei găsi într-o sală de concert

Dar acel vorbitor nu a fost pentru toată lumea. Dacă locuiți într-un apartament mic, cheltuieli de 1.700 dolari la 3.500 dolari pentru un difuzor capabil de a genera până la 4.500 de wați de putere a fost overkill.

Prin urmare, Phantom Reactor, o versiune mai mică a Phantomului cu aceleași promisiuni – fără zgomot de fundal, fără saturație și fără distorsiuni. Încă mai are un design iconic în formă de ou.

Compania mi-a permis să împrumut un Reactor Phantom pentru câteva săptămâni pentru a juca cu el acasă. Și am fost impresionat de vorbitor. Este o fiară micuță care face ca difuzorul Bluetooth de tip all-in-one să sune ca o glumă.

În multe privințe, acest vorbitor îmi amintește de gama iPod. Când Apple a introdus pentru prima oară iPod-ul, a fost dispozitivul perfect pentru pasionații de muzică. Pentru prima dată, ai putea să iei toate muzica ta cu tine, chiar dacă ai avea o bibliotecă de muzică mare

Dar dispozitivul a fost greu, scump și gros – stack trei iPhone XSes și veți obține grosimea iPod-ului original. Totul a fost grozav pe hârtie, dar era impracticabil dacă nu ești prea mult în muzică.

Cu iPod mini, Apple a creat un dispozitiv care a fost nu numai mai ieftin decât originalul iPod, dar și mai eficient. Dispozitivele muzicale, de la playere portabile la boxe conectate, ar trebui să dispară și să se integreze perfect în rutina zilnică.

Reactorul Phantom este un vorbitor blestemat. Muzica îmi umple camera de zi într-un mod pe care niciunul dintre diferiții mei vorbitori nu le face. Când o compar cu un alt vorbitor, pot auzi că este același cântec. Dar, cu vorbitorul lui Devialet, se simte ca si cum am experimenta piesa in loc sa ascult melodia.

Modelul de 900W pe care îl folosesc este încă prea puternic pentru apartamentul meu – nu pot să redau muzică la 60% din volum pentru prea mult timp fără să mă gândesc la vecinii mei. Dacă locuiți într-un oraș aglomerat cu camere de zi mici, modelul mai ieftin de 600W este probabil suficient. Dacă ai o casă în suburbii, probabil că eo poveste diferită.

Reactorul Phantom nu este portabil per se . Nu are baterie și tot cântărește 9,5 kg / 4,3 kg. Veți fi capabil să-l deconectați și să-l duceți în altă cameră din când în când, dar nu îl veți lua cu dvs. în casa prietenului dvs.

În prezent puteți reda muzică utilizând funcțiile AirPlay, Bluetooth, Spotify Connect și UPnP, precum și intrarea analogică și optică. Puteți să-l conectați la rețea utilizând Wi-Fi sau Ethernet.

Aplicația mobilă este destul de minimă. Acesta vă ghidează prin procesul de configurare și vă permite să selectați oricând intrarea sursei. Ar trebui să controlați muzica de la muzica dvs. obișnuită. Există, de asemenea, butoane de atingere în partea de sus a difuzorului pentru comenzi de redare și de asociere de bază

Am folosit cea mai mare parte Spotify Connect, care vă permite să redați direct muzica pe difuzor. Dacă nu sunteți familiarizat cu protocolul, redați o melodie sau un playlist în aplicația Spotify exact așa cum ați proceda în mod normal – trebuie doar să selectați Reactorul Phantom ca difuzor de ieșire. Nimic nu se întâmplă de fapt pe telefon sau pe computer, aplicația Spotify funcționează ca o telecomandă.

După cum probabil ați observat, AirPlay 2 nu este încă acceptat și nu puteți asocia mai multe boxe. Compania spune că aceste caracteristici vor veni mai târziu cu o actualizare de software. Devialet mai spune că nu se ocupă de asistenții vocali – nu există microfon la bord.

Dar dacă căutați o unitate care să sune bine și aveți destui bani pentru Phantom Reactor, difuzorul este disponibil acum pentru 999 dolari / 990 € / 990 € pentru modelul de 600W și 1.299 $ / 1.290 € / £ 1.290 pentru modelul de 900W

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here