Muzica prin sistemul dvs. Sonos vă poate urmări acum în afara, odată cu sosirea noilor difuzoare Sonos de la Sonance, care includ o versiune în aer liber a echipamentului de streaming. O parte din gama Sonos Architectural by Sonance, gama începe cu un trio de difuzoare destinate unei instalări mai integrate în și în afara casei.

                 

Primul care va sosi va fi Sonos In-Wall de Sonance și Sonos In-Ceiling de Sonance. După cum sugerează numele, acestea sunt concepute pentru a fi instalate fie în pereți, fie în plafoane. Difuzoarele de tavan au grile rotunde sau pătrate, care pot fi vopsite pentru a se potrivi cu culoarea tavanului.

În ceea ce privește difuzoarele în perete, ele sunt, de asemenea, echipate cu capace care pot fi pictate. Sonos și Sonance sugerează că difuzoarele de perete sunt destinate sunetului terestru acustic, țintit. Dimpotrivă, difuzoarele de tavan sunt mai mult pentru ascultarea ambientală.

Oricum, lucrează cu noul Sonos Amp. Lansat anul trecut, amplificatorul este în mod efectiv un difuzor autonom Sonos, dar fără difuzor, destinat să acționeze difuzoare externe, cum ar fi aceste seturi realizate de Sonance. Un singur Sonos Amp poate conduce până la trei perechi de difuzoare Sonos Architectural by Sonance.

După cum v-ați aștepta, perechea include toate opțiunile obișnuite ale Sonos. Aceasta înseamnă mai mult de o sută de servicii de streaming de la terți, streaming Apple AirPlay 2 și capacitatea de a conecta difuzoarele la grupuri sau zone mai mari. De asemenea, are o conexiune HDMI-ARC pentru utilizarea cu un televizor

Cu toate acestea, pentru prima dată cu difuzoare terță parte, boxele Sonance în perete și în tavan primesc sonorizarea Sonos Trueplay. Acest sistem, care utilizează aplicația iOS pentru a regla automat setările EQ și mai multe boxe pentru a compensa dimensiunea, forma și materialele din cameră, fusese anterior limitată doar la modelele proprii ale Sonos.

În același timp, Sonos Outdoor by Sonance se adresează unei solicitări îndelungate din partea utilizatorilor companiei: un difuzor care poate fi instalat în exterior. De asemenea, oferite ca o pereche stereo, sunt rezistente la intemperii pentru a supraviețui umidității, apei, sprayului de sare, căldurii, razelor UV și temperaturilor de îngheț. Ca și în cazul difuzoarelor interioare, va fi nevoie și de un Sonos Amp pentru a funcționa și până la trei seturi de Sonos Outdoor by Sonance pot fi difuzate pe Amp

Preordonatele difuzoarelor din perete și din tavan încep să apară astăzi, la prețul de 599 USD pe set. Ei vor livra din 26 februarie. În ceea ce privește difuzoarele în aer liber, vor ajunge în luna aprilie, la un preț de 799 USD. Sonos Amp este de $ 599 și este deja disponibil în SUA; va intra în vânzare în Australia, Canada, Mexic și Europa la începutul lunii februarie.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here