Contradicții în scurgerile pentru Samsung Galaxy S10, S10E și S10 Plus au fost dezvăluite în această dimineață. Am văzut același set de mărimi de baterii scurs din diferite surse pentru familia Galaxy S10 din ultimele câteva luni, dar scurgerea de astăzi sugerează că bateriile au un set de capacități ușor diferit decât cel sugerat anterior. Acum, cu fiecare dimensiune succesiv mai mare, vedem între capacitatea suplimentară de 300mAh și 700mAh, în funcție de costul fiecărui telefon.

                 

În conformitate cu pilitura de reglementare de la TELANA, cel mai mic dintre cele trei modele standard Samsung Galaxy S10 va folosi o baterie de 3000mAh. Următoarea baterie mai mare a fost tipărită pentru a fi de 3300mAh – care ar fi pentru Samsung Galaxy S10 (standard). Galaxy S10 Plus a fost dotat cu o baterie de 4000 mAh.

SEE TOO: Scurgerea de galaxie S10 dezvăluie detalii "dincolo de X"

În cel mai recent set de scurgeri – lansat de SlashGear în urmă cu mai puțin de 24 de ore în urmă – am observat capacități de acumulatoare ușor diferite. Samsung Galaxy S10E a avut o baterie de 3100mAh. Galaxy S10 a avut o baterie de 3500 mAh (mai mare decât raportul de astăzi, dar nu destul de mare ca Plus). Galaxy S10 Plus a fost înclinat să aibă o baterie de 4100mAh – doar 100mAh mai mare decât a raportat în această dimineață.

Ar fi o diferență ușor de înțeles dacă toate cele trei erau doar 100mAh diferite – este neglijabil. Dar pentru ca cele doua dimensiuni ale bateriei Galaxy S10 sunt de 200mAh diferite, realitatea situatiei are probabil mai mult de-a face cu un raport vazand o versiune mai veche de testare a telefoanelor, iar acest cel mai nou raport, vazand specificatiile finale de lansare a consumatorilor.

Între timp, Samsung Galaxy S10 Plus (Beyond X) – sau orice va fi numit – va avea probabil cea mai mare baterie din toate. Acest dispozitiv a fost înclinat să aibă o baterie de 5000mAh. Asta ar putea fi doar un vis de conducte – dar ar putea avea de a face cu cerințele bateriei unui smartphone de 5G. Galaxy S10 Plus (Beyond X) va fi primul smartphone de 5G lansat de Samsung

Samsung Galaxy S10, S10E și S10 Plus au fost tipărite pentru a fi dezvăluite în întregime la următorul eveniment din 20 februarie al companiei. In aceeasi zi ne asteptam ca familia Samsung Galaxy S10 sa fie preordonata. Prima dată de disponibilitate pentru primele trei dispozitive va sta probabil pe sau în jurul datei de 9 martie 2019.

Telefonul Samsung Galaxy S10 Plus (Beyond X) 5G va deveni disponibil în diferite regiuni în momente diferite. Acest dispozitiv va deveni disponibil în regiuni în funcție de disponibilitatea 5G – probabil că Coreea de Sud va veni pe primul loc

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here