Toată lumea știe despre Network Dish Network în acest moment, a fost printre primele companii ușoare și mici de satelit pentru a lupta împotriva cablurilor mari. Dish a anunțat un nou serviciu care nu vizează proprietatea proprietarului este destinat proprietarilor și managerilor de proprietăți care caută modalități de a adăuga o valoare adăugată mai mare pentru rezidenții care locuiesc în complexe de apartamente și facilități cu unități multiple. Dish spune că Dish Fiber este o soluție nouă în vrac pentru comunitățile multifamiliale.
                 

Serviciul oferă tuturor acces imediat la Wi-Fi gestionat premium și transmisiuni live în timp ce se deplasează. Dish Fiber va oferi proprietarilor de proprietăți opțiuni flexibile de facturare și abilitatea de a le gestiona ca o singură utilitate printr-un singur furnizor la nivel național. Aceasta înseamnă că proprietarii de proprietăți cu mai multe complexe din întreaga țară pot gestiona facturarea pentru toate acestea într-un singur loc.

Partea gestionată WiFi a serviciului oferă rezidenților internet de mare viteză în unitate și oriunde în proprietate, fără a trebui să se schimbe într-o altă rețea. Conectivitatea WiFi oferă acces la toate lucrurile pe care le oferă internetul printr-o rețea sigură și personală pentru streaming video, social media și surfing pe internet. Serviciul poate fi, de asemenea, furnizat pentru smart-home și smart-proprietate-tech, cum ar fi încuietori inteligente și termostate.

Dish Fiber oferă, de asemenea, transmisiuni live în direct prin intermediul canalelor de top selectate de către manager pentru a viziona oriunde în comunitate pe dispozitive cu browser. Conținutul streaming este alimentat de Smartbox, care este platforma de distribuție video Dish pentru aplicații comerciale. Serviciul folosește un singur antena satelit centralizat și este livrat pe rețeaua IP pentru complex.

Rezidenții pot face upgrade la experiența completă a mesei cu ajutorul receptoarelor Dish Hopper fără verificare de credit, angajare pe termen lung sau vizită la tehnologie. Pachetele încep de la 25 USD pe lună și au acces la programare în deplasare prin intermediul aplicației Dish Anywhere. Dish Fiber este disponibil proprietarilor imobiliari fără costuri inițiale și funcționează cu o infrastructură de rețea existentă sau modernizată.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here