Comcast dă controlul deplin asupra lui Hulu către Disney, o mișcare care ar putea avea implicații mari pentru care dintre emisiunile tale preferate poți viziona serviciul de streaming. Afacerea vede Disney să-și asume controlul operațional deplin asupra lui Hulu în mișcare înainte, precum și un amestec în licențele pentru emisiunile NBCUniversal.
                 

NBCUniversal este deținută de Comcast și deține în prezent un interes de proprietate de 33% în Hulu. Acest lucru a dat companiei Comcast o mare miză în modul în care funcționează platforma de streaming, inclusiv modul în care NBCUniversal arată că 30 Rock și Seinfeld sunt licențiați.

Disney, totuși, dorește controlul deplin asupra lui Hulu, iar acordul de astăzi stabilește exact cum va realiza acest lucru. În schimbul preluării gestionării operaționale depline, sa angajat să încheie un așa-numit acord "pus / apelare". Acest lucru va însemna că Comcast poate cere Disney să cumpere interesul NBCUniversal în Hulu pentru valoarea sa de piață corectă.

Acordul poate fi adoptat imediat în ianuarie 2024, iar valoarea companiei va fi "evaluată de experți independenți" la momentul respectiv, spune Comcast. Avem deja o figură mai mică, minte. Disney a garantat că va plăti Comcast un preț reprezentând o valoare minimă totală de capital de 27,5 miliarde de dolari.

Alte lucruri confuze, NBCUniversal nu este singurul părinte interesat de care trebuie să se ocupe Disney. Disney și Comcast au fost de acord să cumpere și pe AT & T un interes de 9,5% în Hulu; Disney va plăti două treimi din costul acestui lucru, iar Comcast va acoperi restul.

Cea mai mare întrebare în jurul oricărui serviciu de streaming care se amestecă ca acesta este ceea ce se întâmplă cu conținutul. La urma urmei, o parte semnificativă a recursului lui Hulu față de abonați este varietatea de spectacole pe care aceștia le pot accesa în cadrul serviciului. Mulți dintre aceștia sunt licențiați lui Hulu de la NBCUniversal.

Această nouă afacere a văzut Comcast extinderea licenței Hulu a conținutului NBCUniversal – și acordul de transport Hulu Live pentru canalele NBCUniversal – până la sfârșitul anului 2024. Se va vedea, de asemenea, oferta Comcast Hulu pe Xfinity X1. Cu toate acestea, NBCUniversal are, de asemenea, opțiunea de a "rezilia majoritatea acordurilor de licență de conținut" în trei ani, dacă consideră potrivit.

Chiar mai interesant, acordul permite, de asemenea, NBCUniversal să lanseze propriul serviciu de streaming OTT folosind propriul său conținut, licențiat în prezent pentru Hulu. Se poate face asta într-un an. În schimb, este de acord să reducă taxa de licență pe care Hulu o plătește pentru exclusivitatea sa actuală pe spectacole. Rapoartele la începutul acestui an au sugerat că NBCUniversal speră să lanseze un astfel de serviciu în 2020, optând pentru un sistem susținut de anunțuri, mai degrabă decât un abonament lunar.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here