Disney a anunțat planurile de a reporni programul său de televiziune animat clasic Chip 'n' Dale pentru serviciul de difuzare Disney Plus. Seria va introduce o piesă modernă despre loviturile din anii '90 și va fi alătuită de o listă a altor spectacole de copii originale, inclusiv o nouă serie numită "Monsters at Work". După cum sugerează și numele, spectacolul va implica universul și personaje introduse în Monsters Inc .
                 

Seria originală Chip 'n' Dale Rescue Rangers difuzată pe Disney Channel pentru o scurtă perioadă de timp: martie 1989 până în noiembrie 1990. În timpul unei conferințe de presă marți, Disney a dezvăluit planurile de repornire spectacolul, deși nu este clar dacă va avea același nume ca originalul.

Operele de artă, așa cum am evidențiat mai sus, sunt considerabil diferite de cele originale, apropiindu-se de gusturile publicului modern. Spectacolul va fi disponibil pe serviciul de streaming Disney Plus, programat să lanseze pe deplin în cursul acestui an.

Potrivit Variety rebootul va cuprinde un total de 39 de episoade care au doar șapte minute fiecare. Povestea este descrisă ca o lovitură de cocoș cu chipeșele prezentate în orașul mare. Nu este clar dacă această serie va fi disponibilă în flux la lansare.

Pe ​​lângă reboot, Disney Plus va găzdui "Monsters at Work", o versiune episodică a Universului Monsters Inc . Acest spectacol va sosi pe serviciul de streaming Disney Plus în 2020, împreună cu producătorul Disney Television Animation. Atât John Goodman, cât și Billy Crystal se vor întoarce în rolurile lor principale.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here